Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradniecie Dropu W Red Lesie

Ernji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Ostatnio mocno zainteresowałem się kradnieciem dropu. Gram na jednym ze starszych serwerów i doskwiera mi pustka w ekwipunku. Próbuje zapełnić ją używaniem fishbota lecz marnie idzie. Czytałem dużo ,że kradnąc w red lesie można ostro zarobić. Jakie są zdobycze po 1/2+h kradnieciu i ile można średnio kasy wyłapać. Gdzie kierować sie na metki? Chodzi o kierunek świata na mapie Red Lasu np. północ itd. Stawiam "+" za konkretne odpowiedzi. A w dt jak kradniecie^^ Tam są jakieś metki bo nie rozumiem

Opublikowano

"Kradniecie" - niezłe słowo. No to idziesz od tp w lewo tam do drzew, potem prosto znów do drzew, i tam masz metki w zakamarkach, możesz iść jeszcze dalej... (nie chce mi się szczegółowo tłumaczyć) <_<

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

Czy warto?.

Pierw musiałbyś trafić na placka 70-80lv i chodzić za nim.

Kiedyś tak zarabiałem w dzień 30-50kk :).(miałem 3Ku aury miecza),

w DT iść z ekipą.Gdy zabijecie bossy to kradniesz szkaty i sprzedajesz.

1290020186-U148832.jpg

Opublikowano

Do autora:

Ciężko samemu coś osiągnąć? Miło by ci było gdyby tobie sprzed nosa zwijali itemki^^?

To już twój wybór. A co do tematu:

Nigdy tak nie robiłem ale jeśli będziesz mieć farta to z metinów mogą dropić kamyczki duchowe i inne cenne duperele, więc nawet z jednego metina możesz być 10kk wprzód.

Opublikowano

Odpalasz map remover ( ew jakiś bardzo dobry wall hack, np. w exp bocie) i biegniesz do prawego górnego rogu czerwonego lasu, w tamtych okolicach są metiny (na 90 lvl bo z innych syf leci, a duchowy bardzo rzadko) , jak znajdziesz jakiegoś to polecam, wyłączyć i włączyć metina aby map remover sie wyłączył i po prostu oczekiwać. Dobry sposób na duchowe kamyczki, bo często "high lvl'e" mają 2x drop i kamyczki lecą :).

A jeżeli nie chce Ci się bawic w lesie idź do piekła, środek max na lewo, często ktos króla bije, bądź metiny ;)

Opublikowano

Lepiej w dt kraść :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Możesz bardziej to rozbudować? Chodzić na bossy? z 43lvlem?

Do autora:

Ciężko samemu coś osiągnąć? Miło by ci było gdyby tobie sprzed nosa zwijali itemki^^?

To już twój wybór. A co do tematu:

Nigdy tak nie robiłem ale jeśli będziesz mieć farta to z metinów mogą dropić kamyczki duchowe i inne cenne duperele, więc nawet z jednego metina możesz być 10kk wprzód.

A to myslisz ze mi nic nie ukradli??^^
Opublikowano

Hmm... Ale Ci gracze są super zabezpieczeni ;) Zrób sobie 70 lvl w postaci ksuja jakiegoś , a potem deadnij włącz opcje Ghost i pod metka a potem rozpocznij w miescie ^^ . A zabezpieczeni ponieważ na IRC napiszą gmowi on podejdzie ukradniecie bana dostaniecie :<

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Na ircu rzadko co pomagają :)

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Na las i biegaj za jakimś WP czy Bodym i kradnij pierścienie expa Kamienie duchowe Itd :>

Metki po lesie są rozrzucone wszędzie czasami wiec musisz szukać :>

Na tym jest dobra kasa tylko od razu trzeba przekładać Łup na 2 postać (konto z innym e mialem) Najlepiej mieć żonę lu męża

Opublikowano

kilka postaci najlepiej tam mieć i siedzieć do póki full będzie ;)

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Możesz bardziej to rozbudować? Chodzić na bossy? z 43lvlem?A to myslisz ze mi nic nie ukradli??^^

Jest wiele sposobów by zarobić na tym 43lvlu. Przedstawie tylko kilka z nich.

-metiny na 40/45 z podwójnym dropem niezły może być zarobek,

-łowienie (nie chodzi mi o fb no ale jeśli byś się uparł... chociaż jest to o tyle lepsze od drop hacka, że innych nie pokrzywdzisz),

-szukanie różnych tanich itemków a potem sellanie drożej,

-expienie na BO, ezo również z podwójnym dropem, gdyż dropi tam sporo zębów, ksiąg, różne instrukcje,

-chodzenie na DT i expienie tam ew. wybrać się można z kimś na kowala i ulepszać jakieś itemki 61+ na które potrzeba np. pereł.

Jest masa sposobów by zarobić te yangi i nie zawsze trzeba się zniżać do poziomu złodzieja. Jeśli te porady cie nie zainteresowały poszukaj czegoś dla sb na forum metina 2.

PS. Mi również ukradli postać wraz z eq (wojownik 65lvl) i jakoś się odbuwałem od 0 bez użycia różnego typu hacków. Więc się da

Opublikowano

Ja kiedyś pół godziny łaziłem po Red Lesie aż w końcu patrzę i ... Metek 90 ;] Jakiś kolo bije, zarąbałem mu dropa (Kamyczek Duchowy, Boga smoków, Parta :) ). Ostatnio to w ogóle nie mogę trafić na metka z bijącym go kolesiem :( Zależy to od farta.

Pomogłem? Daj +

sygnaah.png

Opublikowano

Soczes tylko to zależy od funduszy jakie sie ma zamiar pokladać w tę grę i czas. Jeśli nie chcesz tracić wiele ani tego ani tego to chyba oszustwa będą najlepszym rozwiązaniem.

Opublikowano

Soczes tylko to zależy od funduszy jakie sie ma zamiar pokladać w tę grę i czas. Jeśli nie chcesz tracić wiele ani tego ani tego to chyba oszustwa będą najlepszym rozwiązaniem.

To np. w realu jak nie masz czasu na prace to idziesz coś kraść? Bo to najlepsze i najszybsze rozwiązanie?

W grach mmo chodzi o to, żeby coś osiągnąć trzeba na to zapracować i mieć potem satysfakcję z tego. Jak będziesz szedł na łatwiznę to nic nie osiągniesz :)

Opublikowano

powiedziałbym Ci gdzie dużo metków i co ile respią ale nie jestem pewien czy grasz na tym serwie co ja tzn.10 Gromo =),a nie będę się narażał,żeby mi ktoś drop pod... eee ukradł xD

Daj- :)

Opublikowano
To np. w realu jak nie masz czasu na prace to idziesz coś kraść? Bo to najlepsze i najszybsze rozwiązanie?

W grach mmo chodzi o to, żeby coś osiągnąć trzeba na to zapracować i mieć potem satysfakcję z tego. Jak będziesz szedł na łatwiznę to nic nie osiągniesz :)

No sory ale jakoś rozróżniam "życie wirtualne" od życia codziennego. Także z takimi wypowiedziami to nie do mnie tylko do tych co nałogowo w to grają. Jakoś ten przykład nie pasuje

Własnie spotkałem jakiegoś placucha bijącego metka 90lvl ale sie nie powiodło ,bo obczaił jakoś ,że stałem. Latałem na ghostcie i używam wh od expbota^^ Trzeba próbować

Opublikowano

Ej chłopaki i dziewczyny mam problem .... Z Expbotem Loney Mi coś w 100% nie działa ;/ nie wiem czemu Zrobiłem Następujące czynności :

-Zainstalowałem Locale_de w "Pack"

-Storrentowałem Metka

-Odpaliłem bota

...

No i nie ma AutoLoga... Czamu ? ;d Odpowiedz Daje +++ ; 0 /

Z góry dziękuję

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jeżeli będę miał czas to MOŻE wrzucę wam na image co do czego i dlaczego powód wkur.... mnie dzisiaj nupy w red lesie człowiek bije metka 90 lajtem mentalkiem a tu wbija z 5 smerfów 75 + i ksują dostali pare razy to co ??? Wzywają pomoc ....... Jak co z edytuję post i wrzucę tą mapkę :]

Daj- :)

Opublikowano

ale z was nooby MACIE KRASDZ !!! ANIE O TYM PISADZ xD

badz ziom daj -

[ ]50 Postów

[ ]100 Postów

[ ]300 Postów

[+] Mieć K/D 2+

[ ] Zrobić swojego hacka-pomozcie dam +!!i 5*

Opublikowano

No sory ale jakoś rozróżniam "życie wirtualne" od życia codziennego. Także z takimi wypowiedziami to nie do mnie tylko do tych co nałogowo w to grają. Jakoś ten przykład nie pasuje

Własnie spotkałem jakiegoś placucha bijącego metka 90lvl ale sie nie powiodło ,bo obczaił jakoś ,że stałem. Latałem na ghostcie i używam wh od expbota^^ Trzeba próbować

Ciesze się, że odróżniasz życie wirtualne od realu. Ostatnio mało osób to potrafi :P. A co do tematu: nie lepiej samemu zarobić? Przecież w tej grze nie jest aż tak trudno o yangi. Zarobisz sam yangi i będziesz miał z tego satysfakcję, że udało ci się i że nikt na tym nie ucierpiał. Ostatnio wszyscy patrzą tylko na siebie, żeby to oni mieli wszystko a ktoś inny nic, dlatego kradną...

Opublikowano

Myśle, że albo mnie słabo czytasz albo próbujesz mi za wszelką cenę wtłuc do głowy żebym nie kradł. Jak narazie nie mam czasu na zarabianie legalne ja i na to nie legalne. Teraz zbieram info. jeśli będzie trzeba dużo czasu na to wróce do fb^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...