Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BrainOnlySharp

BrainOnly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrzuć skrypt co wygrywa sam grę ;3

­

Fajny żart, mam zacząć się śmiać? haha xD

Co do paczki, pewnie zaraz zlecą się detektywi i będzie śledztwo.

Opublikowano

Wrzuć skrypt co wygrywa sam grę ;3

­

jest w fazie beta testow ale z keyloggerem to pewnie nie chcesz, ja sie skusilem i narazie nie żałuje :0.

zdaje sobie sprawe z ryzyka ale mysle ze nie bedom lasi na moje $$$

Opublikowano

Fajny żart, mam zacząć się śmiać? haha xD

Co do paczki, pewnie zaraz zlecą się detektywi i będzie śledztwo.

Komisja Śledcza MPCForum  :D

­

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Mógłby mi ktoś wytłumaczyć dokładnie co jest zawarte w tym poradniku ? (Czego on dotyczy dokładnie) :p jestem trochę do tyłu ponieważ nie spędzam już tak dużo czasu na forum jak kiedyś :]­

Opublikowano

Mógłby mi ktoś wytłumaczyć dokładnie co jest zawarte w tym poradniku ? (Czego on dotyczy dokładnie) :P jestem trochę do tyłu ponieważ nie spędzam już tak dużo czasu na forum jak kiedyś :]­

Dotyczy on tego że nie musisz sam wgrywać skryptów i ich szukać, pobierasz tylko plik od Hehema config.xml wgrywasz go do folderu L# i masz wszystkie skrypty. Bez tego byś musiał szukać tych skryptów ok 2 godz razem z wgrywaniem i porządkowaniem listy ;)

­

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Dotyczy on tego że nie musisz sam wgrywać skryptów i ich szukać, pobierasz tylko plik od Hehema config.xml wgrywasz go do folderu L# i masz wszystkie skrypty. Bez tego byś musiał szukać tych skryptów ok 2 godz razem z wgrywaniem i porządkowaniem listy ;)

­

Ok  w pełni zrozumiałem :D dzięki za szybką i konkretną odpowiedź :P

­

Opublikowano

da się coś zrobić żeby nie patchowało co włączenie programu bo to mi się wszystko instaluje z 30-40min

jak sie instaluje 30-40 minut ? bo nie rozumiem.  

Mi ten program laduje sie w pare sekund

GaceekTV_signature_800x250.png

Opublikowano

odznaczałem i nic :D

Po skompilowaniu się wszystkich skryptów :

Wchodzisz za pomocą kombinacji klawiszy "windows+r" w uruchamianie wpisujesz "%AppData% bez cudzysłowia.

Wejdź do folderu LeagueSharp, skopiuj folder "Assemblies" i wklej gdzieś na pulpicie.

Za każdym razem, po zamknięciu L#, musisz wejść w %AppData%, do folderu LeagueSharp i wkleić folder "Assemblies".

eSwH2k3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...