Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Popularność lola w S5.

nerff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tylko mi się wydaje, że coraz mniej ludzi gra w Ligę legend odkąd jest S5/był pre-sezon? Coraz mnie youtuberów to nagrywa. Ja i moi znajomi  nie gramy odkąd jest nowy summoner. Moim zdaniem lol przed tymi zmianami był o wiele lepszy. Jakie jest wasze zdanie ? 

Opublikowano

xD  co mają yt do nagrywania z lola .. pozatym poco nagrywać z lola xDDD to niet metin2 lub coś ... masz lcs ... od nagrywania i jeżeli gra mało osób to pozdro dla cb xD

Opublikowano

Lol to jedna z najpopularniejszych gier, zaraz jakieś maskotki z lola będą w empikach do kupienia. W azji można kupić napoje z Lola.

Wydaje Ci się tylko, to że Twoi znajomi nie grają w lola nie znaczy, że gra znika z rynku :)

Opublikowano

Lol to jedna z najpopularniejszych gier, zaraz jakieś maskotki z lola będą w empikach do kupienia. W azji można kupić napoje z Lola.

Wydaje Ci się tylko, to że Twoi znajomi nie grają w lola nie znaczy, że gra znika z rynku :)

Uwierz mi nie tylko Autora temuat znajomi przestali grać, każda gra ma swój czas LoL nie będzie wieczny Ludzie odchodzą i przychodzą i też mi się zdaję że gra coraz mniej. :)

image.png

Opublikowano

Uwierz mi nie tylko Autora temuat znajomi przestali grać, każda gra ma swój czas LoL nie będzie wieczny Ludzie odchodzą i przychodzą i też mi się zdaję że gra coraz mniej. :)

A ja coś czuję, że LoL tak szybko nie straci na popularności. Częste aktualizacje, ulepszanie gry... Moim zdaniem jeszcze parę lat jest przed Ligą. ;)

Opublikowano

Moim zdaniem nie straci... Riot co chwilę stara się uatrakcyjniać rozgrywkę. Może i część graczy odchodzi, ale mnóstwo wraca/przychodzi. Zapewne jeszcze długi, długi czas świetności ma przed sobą LoL. :p

zSCFQrN.png

Opublikowano

Mimo tego, że to najpopularniejsza gra na świecie na tą chwilę to wydaje mi się, że powoli ludzie odchodzą mimo wszystko.

Opublikowano

Absolutnie nie traci na niczym, cały czas zyskuje graczy. Popularność zdobywa przez organizowane turnieje i wiele więcej, dlatego gra szybko na niej nie straci! ;)

Nie może gra stać cały czas w takim samym stanie, jest to niewykonalne bo aktualnie chyba każdy patrzy na grafikę w takich grach i chciałby by była jak najlepsza.

Opublikowano

Według mnie, Liga potrwa do 10 sezonu czyli do 5 lat. Wątpię żeby ktoś grał 10 lat w 1 grę. Jest co raz więcej cheater'ów, zbanujesz 1 i przyjdzie 2 kolejnych.

Oczywiście jest to że nowi gracze będą się pojawiać ale to jest nie uzasadnione.

Oczywiście z ich traktowaniem polskiego communit'y to pewnie graczy po woli będzie ubywać albo wyjdzie lepsza gra lub gracze przerzucą się na konter stryka lub jakiegoś HoTsa czy cuś.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Hahahahaha , lol jest najpopularniejszym na świecie rtesem (obecnie) i popularność tej gry nadal rośnie , Ty z kolega skończysz grać a zamiast Was przyjdzie 20 innych osób ;]

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

Hahahahaha , lol jest najpopularniejszym na świecie rtesem (obecnie) i popularność tej gry nadal rośnie , Ty z kolega skończysz grać a zamiast Was przyjdzie 20 innych osób ;]

XDDDDDDDDD, a w tej bajce były smoki? Nie mówię, że liga legend z dnia na dzień upadnie, ale widać, że ta gra powoli traci na popularności. W sumie czego można spodziewać się po osobie z takim avkiem i sygną, Elo

Opublikowano

XDDDDDDDDD, a w tej bajce były smoki? Nie mówię, że liga legend z dnia na dzień upadnie, ale widać, że ta gra powoli traci na popularności. W sumie czego można spodziewać się po osobie z takim avkiem i sygną, Elo

powiedziala osoba bez avatara , w takim razie idac twoim tokiem rozumowania ty jestes nijaki =) Tak jak ludzie pisali, jedni odejda inni przyjda w ich miejsce

Opublikowano

gra jest obecnie najpopularniejsza moba, jeszcze ma kilka lat przed soba.

5 lat temu tez mowiono, ze metin zaraz upadnie, bo juz kilka lat istnieje, a jednak sie dalej trzyma, tyle ze slabo, bo gameforge poszlo w kase strasznie i bez is byles niczym. tutaj kasa jest tylko po to, by postac wygladala inaczej, bo wszystko w trakcie gry mozesz ogarnac.

Opublikowano

Bo IsamuXPompka nie nagrywa lola to już koniec?

Chłopie pooglądaj streamy i amerykańskich YTberów ile ich ludzi oglada..

A jak to w Polsce skoro Isamu zobaczyl ze ludzie wola CSa i z Lola mu nie wpadaja tak pieniążki to nagrywa CSa.

Ta sytuacja nie dotyczy tylko Isamu.

Opublikowano

Ale rotacje graczy to zjawisko którego doświadcza każda gra.

LOL wciąż króluje na rynku gier MOBA, ogromna ilość turniejów z atrakcyjnymi nagrodami, ciągłe aktualizacje, to wszystko zachęca.

Opublikowano

spadek graczy moim zdaniem jest widoczny.. ja i moi znajomi rowniez skonczylismy.. ciagle to samo.. :D arghhh cs lepszy xD

co ma jakaś strzelanka dla niewyżytych do gry takiej jak LoL? Równie mogę napisać, że lepsze jest pierdolenie gumowej lali bo mogę robić to 24/7 niżeli z prawdziwą kobietą = zerowe porównanie takie jak Twoje.

Rzygam tym CSem. Kiedyś 1.6 to było coś i pamięta się dzieciństwo a CS GO każdy skojarzy tylko z wkurwianiem się na volvo, że się kilku pixelów nie dropło ze skrzynki heheheheh

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...