Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MaximusMT2 [Easy]

RAZOR5171

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FnQ5BCP.png

PREZENTACJA BY Razor5171

=======================================================================================

SXMrkhk.png

25.115.61.149 
(ON TYLKO, GDY JESTEŚ W SIECI ORAZ WŁAŚCICIEL MUSI BYĆ ONLINE.)

=======================================================================================

koVx1ID.png

25.115.61.149/rejestracja.htm
(ON TYLKO, GDY JESTEŚ W SIECI ORAZ WŁAŚCICIEL MUSI BYĆ ONLINE.)

RP4InxZ.png

http://www.4shared.com/rar/8KKkahAa/Derinv2.html?
DO CLIENTA WYMAGANY LAUNCHER (PODMIEN PLIKI W POBRANYM CLIENCIE:
http://speedy.sh/xWnk8/MaximusMt2.rar
PATCH DO CLIENTA WYMAGANY, JEŻELI KOMUŚ NIE DZIAŁA LAUNNCHER:
http://www.speedyshare.com/E8a84/Patch-MaximusMT2.zip

TJCnp4R.png

7jdAsOV.jpg

fEuS7uQ.png

EXP - 950%

DROP ITEMKÓW - 850%

DROP YANG - 500%

LLTutWj.png

[GA]Razor

-

-

-

REKRUTACJA OTWARTA!

KGJwLyB.png

SCf4Rbk.jpg

epERVLA.png

Handlarz zbroją:

kqjvzhP.jpg

Handlarz zbroją PRO:

BQvsZG5.jpg

Handlarz bronią:

ZAM2eNn.jpg

Handlarz bronią PRO:

vzkGXkO.jpg

(Aktualnie pusty, planuje dodać tam nowe miecze, sztylety, łuki z serwera)

Pro Itemy:

pAqjvQ3.jpg

Ulepszacze:

zxoPqZV.jpg

Zoologiczny:

83FdM6t.jpg

Samanta:

pz2Rs8z.jpg

Handlarka z różnościami:

Z8KGkrc.jpg

Druid:

GiwIVIy.jpg

YAy9QAM.jpg

+

STRAZNIK SPAWN'U

NPC, U KTÓREGO

KUPIMY PELERYNKI!

bvfnGC8.png

479adb15bfcfc.png

bb252575626a2.png

90e380b3f6bfd.png

aecTzPa.png

shinso10.jpg

YSe5wbZ.png

Na serwerze nie tylko dostępni będą nowi handlarze, ale i

nowe itemy, pety i wszystko co powinno się znaleźć na MaximusMT2.

Mam nadzieje, że Maximus nie będzie drugim 'Cyanem', który padł po 3 tygodniach :D

Zapraszam do gry!

FVzC0qv.png

MaximusMt2/1

MaximusMt2/2

MaximusMt2/3

ITD...

Hasło:

123

Tlpew3v.png

Poniedziałek: 14:55 - 16:00

Wtorek: 14:55 - 16:30

Środa: 15:00 - 17:00

Czwartek: 14:55 - 16:30

Piątek: 13:55 - 21:30

Sobota: 13:20 - 17:00 i dłużej (zależy)...

Niedziela: 13:20 - 16:00 i dłużej (zależy)...

+

Czasami bywa, że serwer online całą noc :)

==================================================================

xaeJjtZ.png

PvZru15.jpg

8940714373749971015090.gif

Opublikowano

Zacznę więc może od godzin otwarcia,a więc dla mnie są bardzo słabe,zanim ja wrócę do domu to serwer jest już offline.Ja oczywiście rozumiem,że każdy ma swoje życie,ale takie godziny pasują uczniom z gimnazjum lub podstawówki.Po drugie z tego co widzę po prezentacji na serwerze jest bardzo mało zrobione(prawie,że nic) i prawdopodobnie jest to zwykły gotowiec.Po trzecie serwery hamachi powinny być zwykłym pvp,a exp nie ma sensu,ponieważ takie serwery padają po tygodniu do dwóch,a do tego nie wiem jakie są specyfikacje komputera i łącza.Życzę powodzenia,ale ja nie zagoszczę na tym serwerze.

Opublikowano

Zacznę więc może od godzin otwarcia,a więc dla mnie są bardzo słabe,zanim ja wrócę do domu to serwer jest już offline.Ja oczywiście rozumiem,że każdy ma swoje życie,ale takie godziny pasują uczniom z gimnazjum lub podstawówki.Po drugie z tego co widzę po prezentacji na serwerze jest bardzo mało zrobione(prawie,że nic) i prawdopodobnie jest to zwykły gotowiec.Po trzecie serwery hamachi powinny być zwykłym pvp,a exp nie ma sensu,ponieważ takie serwery padają po tygodniu do dwóch,a do tego nie wiem jakie są specyfikacje komputera i łącza.Życzę powodzenia,ale ja nie zagoszczę na tym serwerze.

Co do godzin mogą one ulec zmianie w każdym momencie. Zostały one ustalone 'spontanicznie' :) Exp jest bardzo wysoki, więc by nie nudzić się grając np. w 2 na serwerze właśnie można poexpić :)

Opublikowano

Serwer nie przypadł mi do gustu, ponieważ zbroje jakie są na ss'ach nie są już sławne jak kiedyś, jakiś sys. ulepszeń?

Całkiem o systemie ulepszeń zapomniałem. Zaraz dodam :)

Opublikowano

Zwykły gotowiec, nic więcej.. :< 

Mógłbyś coś dodać, np nowe zbroje itd, pozmieniać chociaż coś, handlarzy drop itd. Drop petów dodać do bossów itd :)

Nie polecam, przykro mi. 

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Zwykły gotowiec, nic więcej.. :< 

Mógłbyś coś dodać, np nowe zbroje itd, pozmieniać chociaż coś, handlarzy drop itd. Drop petów dodać do bossów itd :)

Nie polecam, przykro mi. 

Jasne, że mógłbym i właśnie tym się zajmuje.

Opublikowano

Hehe, takie małe info ze strony Razora: http://zapodaj.net/1ffbd1d29cd75.png.html

Więc jak po eq (nawet navi), czy itemki, lv) to do niego ;)

Nie pisałem, że TAK, TAK dawaj hajsy jasne dam ci wszystko. Pisałem, że była by taka możliwość kupowania rzeczy na serwerze, gdyby przeszedł na przykład na dedyka...

Opublikowano

Nie pisałem, że TAK, TAK dawaj hajsy jasne dam ci wszystko. Pisałem, że była by taka możliwość kupowania rzeczy na serwerze, gdyby przeszedł na przykład na dedyka...

No to genialnie, nawet na dedyku byś sprzedawał eq navi i itemki.. Fajnie..... Jesteś dnem z tym całym swoim serwerem pozdro..

http://www.mpcforum.pl/topic/1402855-dodawanie-skrypt%C3%B3wtworzenie-cheat%C3%B3w-w-java/

Kto potrafi, niech pomoże, bardzo dla mnie na tym zalezy :/ 

Opublikowano

Serwer to jak dla mnie czysty gotowiec derina no nic narazie poczekam zrob cos lepszego bo niczego nie zabezpieczyles nawet na tych plikach widze ;P

To sie chlopak troche skreslil ;c xD

Ja wiem czy Troche? xD 

Dla mnie to gimbus który chce zarobić 10 zł :D

http://www.mpcforum.pl/topic/1402855-dodawanie-skrypt%C3%B3wtworzenie-cheat%C3%B3w-w-java/

Kto potrafi, niech pomoże, bardzo dla mnie na tym zalezy :/ 

Opublikowano

Nie płacz, na twoim miejscu też bym próbował się z tego wywiązać ;)

Najwyraźniej tego nigdy nie zrozumiesz...

Opublikowano

ja wiem czy taki open beta serwer to coś złego :) im więcej ludzi tym wiecej błędów się wyłapie i znacznie szybciej =)

ale godziny otwarcia serwera  lipne .. :/ postaraj się je wydłużyć =)

pozdrawiam @realo =)

Opublikowano

Na pewno jak zmienicie godziny otwarcia to będzie więcej osób na nim grać, serwer wydaje się dość ciekawy chociaż podobny do reszty  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...