Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , postanowiłem zagrać w cabal online ale nie wiem jaka postac wybrac do ogólnej gry PvP i PvE i może mi ktoś podpowiedzieć jaka rasa się dobrze gra? :D

Mną się nie przejmuj, jestem tylko kolejnym pionkiem na kartkowanej planszy, prędzej czy później będzie "szach-mat", a ja odejdę na Twoich oczach, w Twoich łzach...
2695271453.png
Pomogłem?
Daj +

Opublikowano

W cabalu nie ma gorszych czy lepszych postaci do PvP czy PvE. Każdą postacią możesz ownić w dobrych itemkach i dobrym combo. Z tego co mi wiadomo to jedyna różnica miedzy postaciami do PvE to debufy i bufy. Force Blader i Blader to są typowe postacie do bicia bosów, wrzucasz na moba debufa, który zmniejsza jego lvl, def itd. I bijesz przez ok 30 jak psychopata z nożem. Do robienia spotów (bicia wielu mobow na raz) najlepszy jest chyba wiz, który chyba w każdym skilu ma Stuna czy Knock Downa. Jeśli chodzi o PvP to klasy są wyrównane, tu liczy się szczęście czy wejdzie ci stun, knock down albo crit.

Przy okazji, jeżeli chcesz się bawić w duele to nie używaj na nich debufow. Jest to taka niepisana zasada graczy. Ludzie poprostu nie chcą walczyć z takimi, którzy na początek wrzucają unieruchomienie przeciwnika czy zablokowanie many na jakiś czas.

Opublikowano

Edytowałem nazwę tematu, ponieważ zawierała błąd.

@topic

Każda klasa jest dobra, pod warunkiem, że dobrze ją poprowadzimy.

Co do prowadzenia postaci to w spisie tutów masz Tuty do każdej postaci ;) :

To jest ukryta treść, proszę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...