Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs:Go radar

Diskienss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, moje pytanie brzmi czy  jest jakiś skrypt co bedzie pokazywal przeciwnikow na radarze ? takie cos jest w triger bocie ale nie chce grac na tym i pytam czy jest taki ów radar

Opublikowano

a za radar hack dostane bana?

Jeżeli cheatujesz to możesz dostać bana. Jak nie od volvo to na overwatchu... Nie lepiej posiedzieć na dm i nauczyć się grać niż cheatowac i marnować pieniądze na inne konta?

Wysłane za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

w sumie racja, nie jestem zwolennikiem cheatowania, lecz czasem denerwuje mnie ze ktos jest lepszy a ma niska range.. Gralem przed CS w Combat Arms i tam byla zupelnie inna bajka w porównaniu do CS ... denerwuje mnie ten rozzut i chce pograc na wspomagaczach :)

Opublikowano

w sumie racja, nie jestem zwolennikiem cheatowania, lecz czasem denerwuje mnie ze ktos jest lepszy a ma niska range.. Gralem przed CS w Combat Arms i tam byla zupelnie inna bajka w porównaniu do CS ... denerwuje mnie ten rozzut i chce pograc na wspomagaczach :)

To jest twój wybór ale ryzyko bana jest dosyć spore.

Wysłane za pomocą Tapatalk 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...