Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7][RPG] IQ

Qwant1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<-------------------------------- Reklama

===> Serwer RPG - PVP.IQ.PL <===

Informacje:

IP: Pvp.iq.pl

Sloty: 1000

Wersja: 1.7.X

Ogólne:

Na serwerze głównym zadaniem jest zdobywanie poziomów, przedmiotów, przechodzenie misji oraz pokonywanie dungeon'ów.

Z każdego potwora dostajemy odpowiednią ilość doświadczenia, które wyświetla się w naszym pasku exp'a, jest też szansa, że możemy zdobyć szkatułkę lub przedmiot z losowym poziomem w zależności od naszego szczęścia.

Na serwerze nie brakuję także misji, które możemy przejść i dostajemy odpowiednie przedmioty w zależności od trudności misji.

Jeżeli chodzi o dungeon'y to mamy ich kilka i trudno je opisać, gdyż są one strasznie skomplikowane, gdyż oparte są one na autorskich systemach i generalnie zawarte są tam własne pomysły czasami wzorujące się na grze "Metin2", lecz w większości jest to własny pomysł.

Handel został także wzięty pod uwagę, gdyż jest to główny czynnik nadający serwerowi miano serwera "RPG".

Gra na serwerze jest na początku strasznie uproszczona i rozwija się ona wraz z następnymi poziomami na serwerze, dzięki czemu nie ma sytuacji, że serwer jest za  trudny dla jakiejś osoby bo pewne funkcje odblokowują się z czasem.

Na serwerze są także klasy takie jak: Wojownik, Obrońca, Złodziej Dusz oraz Medyk nie ograniczają one nas do tego jaką broń możemy nosić, gdyż te ograniczenia powodowałyby jedynie niechęć do gry.

Przedmioty możemy sprzedawać u Kupca po czym od razu otrzymujemy nasze pieniądze lub po prostu możemy je wystawić na targu.

To tylko garstka informacji o serwerze, nie chciałem zdradzić za dużo, więcej dowiecie się z pewnością na serwerze :)

Ranking:

Dnia 21 stycznia o 17:00 2015 roku został udostępniony ranking poziomy na naszej stronie internetowej.

Aby gracz został dodany do listy z rankingiem musi wejść na serwer po czym baza się zaktualizuje

http://www.pvp.iq.pl/statystyka.php

Zdjęcia/Filmy:

post-815658-0-14672400-1422027454.jpg

post-815658-0-52489500-1422027474.jpg

post-815658-0-37836800-1422027398_thumb.jpg

post-815658-0-85934100-1422027624_thumb.jpg

post-815658-0-05197400-1422028252.jpg

post-815658-0-89107100-1422028198_thumb.png

To jest jakieś 5% przedstawienia serwera, nie jestem w stanie pokazać całego, za dużo tego jest :P

Opublikowano

Serwer prezentuje się miło, pograłbym sobie na bf3 i dał szansę na pokazanie mi dobrej bitwy z bronią, ale jakiś gracz zarejestrował się na moim koncie premium. Pozdrawiam po prostu, szczyt chamstwa zabierać komuś nicki.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Serwer prezentuje się miło, pograłbym sobie na bf3 i dał szansę na pokazanie mi dobrej bitwy z bronią, ale jakiś gracz zarejestrował się na moim koncie premium. Pozdrawiam po prostu, szczyt chamstwa zabierać komuś nicki.

Jeśli mógłbyś mi podać swój nick na pw to bez problemu jestem w stanie Ciebie odrejestrować na podstawie tego kiedy ten gracz ostatnio wchodził na serwer lub po prostu wyślesz mi jakiś dowód.

Opublikowano

Mogę prosić zmianę tematu na: RPG/PVP - IQ ?

Gdyż jest to nazwa tego konkretnie serwera wśród innych w naszym lobby.

Opublikowano

pełny bugów serwer, ale żeby coś napisać to odrazu kick...

Nie rozumiem o jakich bugach mówisz, może sprecyzuj swoją wypowiedź.

Na serwerze RPG nie udało mi się znaleźć już błędów, tygodniowo gra parę tysięcy graczy na nim i nic mi nie jest zgłaszane.

Możliwe, że chodzi Ci o inne serwer mojej sewerowni, które są faktycznie słabo dopracowane, ale najpierw muszę jeden projekt do końca zrobić.

• 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam jest mnóstwo nowośći taki metin3 :) 

Jedno mnie martwi zauważyłem dużo skryptów i przez to też są lagi.

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam jest mnóstwo nowośći taki metin3 :)

Jedno mnie martwi zauważyłem dużo skryptów i przez to też są lagi.

Nie wszyscy rozumieją, że lagi nie są spowodowane przez pliki, po prostu na serwerze jest dużo potworów, na każdej mapie jest przynajmniej 200 potworów co wiąże się z tym, że łącznie jest ich kilka tysięcy i do tego gracze.

Jeśli usunąłbym wszystkie potwory to tps byłyby wyższe i po za tym to nawet lagi nie są tylko powolne działanie serwera w godzinach szczytu.

Opublikowano

Nawet nie będe wchodzil bo kojarze ten serwer, grałem kiedys na trybie bf3. Pvp jest sredni nie podoba mi sie watek metina ale i tak moge kazdemu polecic wasza siec.Odemnie 8/10 bo niektore rzeczy by mozna było usprawnic.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Nawet nie będe wchodzil bo kojarze ten serwer, grałem kiedys na trybie bf3. Pvp jest sredni nie podoba mi sie watek metina ale i tak moge kazdemu polecic wasza siec.Odemnie 8/10 bo niektore rzeczy by mozna było usprawnic.

Każdy ma inne gusta, w każdym razie dzięki za opinię.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bardzo polecam serwer, mialem tam 7 dniowego vipa. 

--Moj nick : mikomik05

-- 9,5/10 (czasem administracja nie odpowiada (często afczy))

Cool-Text-141943018572139.png

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...