Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Serwer Metin2

upgrade11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, startuje dziś jakiś serwer metin2, Easy lub medium ? jeśli tak proszę o link do reklamy

11576_13_08_08_10_35_35.png

POSTY: [50] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

Opublikowano

Nie mogę... Ciężko poszukać po aktywnych tematach? Ewentualnie zajrzeć do publikacji? Co to za post?!

Właśnie spamujesz i Ja się Ciebie pytam, co to za post? Autor tematu wyraźnie napisał ''Witam, startuje dziś jakiś serwer metin2, Easy lub medium ? jeśli tak proszę o link do reklamy''

Więc to jest post autora ''upgrade11'', uszanuj to, że każdy może zadać pytanie jakie chce, byle na temat, więc pamiętaj jak już się udzielasz, to na temat lub w ogóle się nie udzielaj, jeżeli będziesz się sprzeciwiał, poskutkuje to ''nawet''blokadą konta, o czym decydują moderatorzy, w tej chwili Raportuję twoją powyższą wiadomość jako spam.

Witam, startuje dziś jakiś serwer metin2, Easy lub medium ? jeśli tak proszę o link do reklamy

Przeszukałem i zapowiedzi i prezentacje, nie zauważyłem, żeby jakiś serwer startował, jeśli w najbliższym czasie zauważę jakieś zmiany, dam Edit.

http://www.mpcforum.pl/topic/1402855-dodawanie-skrypt%C3%B3wtworzenie-cheat%C3%B3w-w-java/

Kto potrafi, niech pomoże, bardzo dla mnie na tym zalezy :/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...