Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się dorobić Kredek/Urek?

TigerD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcę się dowiedzieć jak zarobić Kredyty/urke żeby kupić lepsze przedmioty 

Mam tak: 11LVL , Goliath , 6Dronów Flax , 20k Urki , 3x LF3 , 18Lf2 - Bije okolo 2k-2,500 (może troche więcej) 

- Rozwijam Skylab

- Bije mobki na 2-4

- Gram na PL1 (Irys ok 30-55Mil. Lf3 z 20-30Mil chyba )

Jak mogę się dorobić 

x

Opublikowano

Jak mogę się dorobić 

To trzeba zapytać jakiegoś posła albo milionera :) ale  ci  ułatwie dam odpowiedź już dziś :)

Albo oszukiwać czyli (botować, cheatować, bugować) , albo powoli mozolnie bić alienki i robić misje, innej drogi nie ma :)

cupakgame.jpg

Opublikowano

Kupujesz peta > expisz go do 8 lvl > kupujesz mechanizmy : zbieracz ; handlowy > lecisz na 5-3 w niewidce pod batka jak bije ktos z twojej firmy to odpalasz peta zbieracza i od razu sprzedajesz surke.. ok 100mln na godzine.  jak poszukam na yt to znajdziesz pewnie nie jeden filmik w ktorym mozna zobaczyc ten sposob;p

a na PL1 praktycznie caly czas bije ktos batka(a raczej buguje), jedynie co to trafic na kogos z twojej firmy

Opublikowano

To trzeba zapytać jakiegoś posła albo milionera :) ale  ci  ułatwie dam odpowiedź już dziś :)

Albo oszukiwać czyli (botować, cheatować, bugować) , albo powoli mozolnie bić alienki i robić misje, innej drogi nie ma :)

A jakiego bota polecasz , albo jakie ułatwienie?

Kupujesz peta > expisz go do 8 lvl > kupujesz mechanizmy : zbieracz ; handlowy > lecisz na 5-3 w niewidce pod batka jak bije ktos z twojej firmy to odpalasz peta zbieracza i od razu sprzedajesz surke.. ok 100mln na godzine.  jak poszukam na yt to znajdziesz pewnie nie jeden filmik w ktorym mozna zobaczyc ten sposob;p

a na PL1 praktycznie caly czas bije ktos batka(a raczej buguje), jedynie co to trafic na kogos z twojej firmy

dzięki :)

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...