Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Darmowy Hosting? ;P

reks100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale z bazą danych czy bez? Reklamy? Ile miejsca potrzebujesz? Czemu ma służyć ta strona?

Jeśli nie możesz na localhoście, polecam freehost.pl - od niedawna tylko 1 domena (wcześniej było 11) ale i tak jest super. Trzeba troche poczekać zanim się konto założy ale to nie tylko tam. Subdomeny i co najważniejsze - brak reklam! Niestety zablokowana funkcja mail(); brak dostępu do httacces (chociaż to i tak jest chyba tylko w płatnych hostingach) i brak dostępu do bazy danych (ale ją można założyć np. na localhoście albo innym hostingu).

Innym podobno dobrym hostingiem jest www.000webhost.com. Podobno bez reklam, ale nigdy tam konta nie miałem więc nie wiem.

Ale i tak nic nie dorówna hostowaniu na localu.

PS Google nie gryzie "Wyniki 1 - 10 spośród około 1,540,000 dla zapytania darmowy hosting. (Znaleziono w 0,06 sek.). Zły dział

Opublikowano

Z zagranicznych mogę polecić 110mb.com

jednak tylko do prostych stron... niestety od niedawna dostęp do ftp jest tylko dla premium members... jednak nie można ukryć, że jak się pomęczysz to wrzucisz całą strukturę strony via browser ... zalety to m.in.

110mb przestrzeni - jak na strone sporo

obsługa PHP

Brak reklam (jedynie stopka na samym dole strony)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...