Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop

Reive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż mam taki mały problem, iż chodzę na dungii i z nich leci dużo niepotrzebnych mi ulepek, a drop jest ogromny więc same zbieranie tego wszystkiego zajmuje mi jakieś 15-20 min. I mam takie pytanie, czy da się jakoś zrobić żebym nie widział niepotrzebnych mi ulepszaczy? Wiem że na pandorze dało się coś takiego zrobic :).

Z góry dziękuje za pomoc :).

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Wtam

Z tego co wiem raczej sie nie da

Próbowałem i nic niedało dalej ulepki widziałem pozostaje nie zbierać dropu zbędnego tylko szukać konkretów

Pozdr

Opublikowano

Up nie przypominam sobie zęby była taka opcja co do tematu można jedynie ustawić w modzie żeby podnosiło konkretne itemy

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

da się tak zrobić że będziesz widział tylko te itemy co chcesz ale musisz umieć rozpakować pliki itms (chyba) i coś tam jeszcze i kasujesz id danego przedmiotu i go nie widzisz jakoś tak to działa 

Opublikowano

Nie da tak się zrobić i nawet w modzie tego nie ma to jest po stronie serwera.

@ FuBu°  Mylisz się. 

Jest mod który działa w ten sposób, że po wpisaniu id tych przedmiotów które chcesz  widzieć, to widzisz.  Nie pamiętam za bardzo jak to się robiło ale jak ktoś nie wierzy to się wysilę i na google poszukam. 

id przedmiotów masz w locale.eix i epk  

Opublikowano

@ UP ma racje, robiłem tak samo kiedyś, ale niestety po długiej przerwie wracam do Metina i już dokładnie nie pamiętam jak to szło :P

A wracam, bo Balmora ! :)

Opublikowano

W modzie jest taka opcja lecz ja z nią miałem problemy lecz tu masz ładnie pokazane na filmiku jak zrobic auto pick up'a na wybrane Itemy http://www.mpcforum.pl/topic/1057374-autopickup-na-wybrane-itemy-v14-beta/#entry9028669 Ja zrobiłem według filmiku i działa z modem bez problemu . A na samym kliencie jak chciałbyś takie coś zrobic to rozpakowywanie i pakowanie plików a to jest już zabawa .

BUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...