Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrzynia szczeniaka

sobienio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otrzymalem e-maila od gameforge ze kazdy otrzyma noworoczny prezent w postaci skrzyni szczeniaka i ze bedzie automatycznie dodany do depozytu ale ja nie mam tej skrzyni ktos wie dlaczego ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam

Ja takiego e-mail wogóle nie dostałem tak samo nie mam skrzyni szczeniaka. Może jakaś pomyłka nastała ja wgl nic o takiej akcji nie słyszałem.

Pozdrawiam

Opublikowano

http://board.pl.metin2.gameforge.com/board2430-metin2-og%C5%82oszenia/board2213-og%C5%82oszenia/board257-informacje-i-nowo%C5%9Bci/2746276-niezapowiedziana-wiadomo%C5%9B%C4%87-od-gameforge-skrzynia-szczeniaka/ o to temat z forum z tego co tam pisze to losowo wiadomosc byla wysylana...

Mam jeszcze takie jedno pytanie czy jak expie z kims kto luruje mi pelerynkami z moda to dostane bana ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A więc tak jeżeli otrzymałeś wiadomość z promocyjną skrzynią to musisz zalogować się na stronie metin2 i po zalogowaniu przypisać przedmioty tak jak na screenie 

post-182556-0-23678400-1422013056_thumb.jpg

a później już tylko pozostaję wejść do gry i skorzystać z tego przycisku:

post-182556-0-58471300-1422012852.jpg 

i wpisać to samo hasło które masz ustawione do depo.

Może tak być, że ktoś Was nagra i wtedy gdy bot lurujący będzie stał pod Tobą zostanie to uznane jako korzystanie z nielegalnego oprogramowania, wybronić będziesz miał się ciężko. Więc odradzam korzystania z usług takiego lura :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...