Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug Seprom

Bartek5202

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Filmik może nowy, ale bug już trochę czasu istnieje :) W każdym razie fajnie, że jeszcze jest ktoś, kto potrafi się podzielić - większość się spina, że naprawią, a faktycznie jest tak, że prawie wszystkie te bugi krążą gdzieś w internecie.

Opublikowano

No problem chłopaki.

Jak chcecie podeśle wam jeszcze do bugowania tych itemków z urką na minus :D

Bo widze że niektórzy to aby by dla sb mieli :)

Opublikowano

No wiesz u mnie nowiutki bardziej znaczy działający :) Niektórzy piszą o nowym Bugu na LOW a wykrywają stary który używa sie od początku :)

Wiesz nie gram już w DO bo nie mam konta , a bardziej zajmuję sie szukaniem czegoś ciekawego :D

Opublikowano

Po co tu to zamieszczacie dla kociarni ? Powinien być dział z bugami gdzie dostęp mają gracze z dużym stażem..

Były takie propozycje ale się Moderatorzy/Administratorzy nie zgadzają...A inni poczują się "niedocenieni" czy urażeni bo nie mają dostępu.Chociaż ja bym za tym był.

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Wiele razy widziałem takie właśnie strefy dla "graczy z dużym stażem" - w większości była tam garstka naprawdę zasłużonych ludzi i reszta, która składała się z kont sprzedawanych (czyli ta właśnie przez Was nazwana "kociarnia", która takie konta kupiła) oraz kont spamerów, których data rejestracji i ilość postów przemawiały za tym ich niby doświadczeniem (chyba tylko w pisaniu postów typu: "Pomysł fajny", "Super", "Całkiem przydatne", itp.). Istnieją też strefy płatne, ale to osobna historia...

Opublikowano

Wiele razy widziałem takie właśnie strefy dla "graczy z dużym stażem" - w większości była tam garstka naprawdę zasłużonych ludzi i reszta, która składała się z kont sprzedawanych (czyli ta właśnie przez Was nazwana "kociarnia", która takie konta kupiła) oraz kont spamerów, których data rejestracji i ilość postów przemawiały za tym ich niby doświadczeniem (chyba tylko w pisaniu postów typu: "Pomysł fajny", "Super", "Całkiem przydatne", itp.). Istnieją też strefy płatne, ale to osobna historia...

Strefy płatne?To już chyba nie inna historia tylko raczej "histeria"...Płacić za dostęp do bugów które...hmm...po chwili przestaną działać?To już dział dla użytkowników ze stażem byłby the best idea.

Opublikowano

Na wielu forach o tematyce gier ludzie normalnie sprzedawali wiedzę o bugach, więc nie wiem dlaczego strefy płatne Cię dziwią ;) Mi wcale nie przeszkadza umieszczanie tutaj bugów - chyba to właśnie jest zamysłem powstania forum o takim przedmiocie zainteresowania.

Opublikowano

Na wielu forach o tematyce gier ludzie normalnie sprzedawali wiedzę o bugach, więc nie wiem dlaczego strefy płatne Cię dziwią ;) Mi wcale nie przeszkadza umieszczanie tutaj bugów - chyba to właśnie jest zamysłem powstania forum o takim przedmiocie zainteresowania.

Nie dziwi ale po co płacić za coś co i tak w końcu przestanie działać,lub grozi ban¿?

Opublikowano

Jeśli o Bugi chodzi to powiem wam że puki grałem w DO nie dostałem bana za bugi a tylko za Ibota.

A korzystałem niemal ze wszystkiego zaczynając od Bugowania kredek, RSB po seprom no i oczywiscie palka :P

Mimo że ten BUG zabiera nam uri to wątpie żeby BP coś zrobiło a nawet wręcz przeciwnie zostawią te konta ponieważ trzeba jakoś odrobić tą urkę żeby coś znowu kupić :D

Jedyne co mogą zrobić to naprawić BUG ale jak wiadomo jak BP coś naprawi to zepsuje coś znowu :D

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Po co tu to zamieszczacie dla kociarni ? Powinien być dział z bugami gdzie dostęp mają gracze z dużym stażem..

Był projekt pt "MPC darkorbit UG" ale były tam chyba z 4 osoby ;)

1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...