Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[6.0.3] MMWoWS Warlords of Draenor (blizzlike)

mmwows

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Serwer MMWoWS jest kontynuacją dawnego serwera o tej samej nazwie (TBC), niektórzy z Was zapewne go kojarzą. Ruszamy ponownie po paru dobrych latach z większą siłą i wiedzą, aby umożliwić Wam grę na stabilnym serwerze ze stale zmniejszającą się liczbą bugów. Serwer jest świeżutki, także serdecznie zapraszam do rejestracji, grania, dyskusji na Forum i zapraszania swoich znajomych 1.gif Ruszamy z dodatkiem Warlords of Draenor w wersji 6.0.3.19342.

Strona WWW

Forum - zapraszamy do dyskusji!

BugTracker

Jak zagrać

Realmlist: SET portal logon.mmwows.pl

Obsługiwane wersje: WoW WoD 6.0.3.19342

Rate'y:

Exp kill rate: 1x
Exp quest rate: 1x
Exp exploration rate: 1x
Gold rate: 1x
Drop rate: 1x
Reputation rate: 1x
Honor rate: 1x
Profesion rate: 1x

Max Level: 100

Łącze: 1 Gbps

Serdecznie zapraszamy! Obecnie trwa wersja Beta (od 23.01, 22:00) - prosimy o zgłaszanie bugów na BugTrackerze.

P.S. Poszukujemy developerów i GMów - chętnych zapraszam do kontaktu na PW lub na naszym Forum (PW).

Opublikowano

Może końcu jakaś alternatywa dla Atlantissa i Sunwella, ale wstrzymałbym się narazie z optymizmem gdyż w ostatnim czasie polskie privy powstają i szybko padają.

Opublikowano

Dokładnie zgadzam się z tobą, ale to miło zobaczyć, że rodacy postawili jako jedni z pierwszych serwer na Wod :)

Edit: Poprawiłbym trochę stronę, bo... ochydnie wygląda

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Ostatnio rozmawiam trochę z adminem i cóż... trzeba grać, łapać bugi i będzie ok. Także kto może i ma chęć sprawdzenia pierwszego polskiego WoDa (i jednego z pierwszych na świecie, a także 1szego Blizzlike x1) to zapraszam. Ja dziś posiedzę trochę również ;) Inaczej projekt będzie stał w miejscu i się nie rozwijał, więc chyba lepiej nie przejmować się licznikiem inaczej nikt nigdy nie zagra.

Opublikowano

Ja po naprawie karty graficznej również lookne :) i sprawdze co tam polacy narozrabiali :D Pisali ze maja doswiadczenie wiec sadze ze zle nie jest :P

giphy.gif

Specjalista
Opublikowano

Wiecie jak dla mnie to oni powinni sobie zebrać ekpie z 10 osób do testowania po kazdej stronie konfliktu i testować, a nie graczy o to prosić a hajs i tak będą chcieli za to ciągnąć więc niech wypuszczą coś konkretnego a nie będą go łatać ze 2 lata. Dla mnie nie ma sensu granie na wod privie, naprawde global taki drogi ;p?

giphy.gif

Opublikowano

Wiecie jak dla mnie to oni powinni sobie zebrać ekpie z 10 osób do testowania po kazdej stronie konfliktu i testować, a nie graczy o to prosić a hajs i tak będą chcieli za to ciągnąć więc niech wypuszczą coś konkretnego a nie będą go łatać ze 2 lata. Dla mnie nie ma sensu granie na wod privie, naprawde global taki drogi ;p?

Cena globala jest bardzo niska, ale gdy popatrzysz na osoby, które mają po 16-18 i nadal się uczą a nie mają pieniędzy to cena jest okropnie za wysoka. Sam tak mam. W dodatku jeśli można pograć na privie z tym samym dodatkiem czemu nie? większość bugów przeboleje ale lagow nigdy! :> dobrze, że nie macie (jak na razie ^^)

giphy.gif

Opublikowano

Porównaj sobie cenę sprzed roku a teraz za pre-paidy. Rok temu o tej porze pre-paid na keye czy gdzieś kosztował jeszcze 60 zł na dwa miechy, a przed premierą WoD podrożał do 100 złotych. Za taką cenę mi się zupełnie nie opłaca, bo te 100 zł mogę sobie wydać na steamie na gry, które bagatela taniej wyjdą i więcej zawsze. A powodem też ceny wzrostu subskrypcji jest komunikat Blizzarda.

We regularly look at our pricing around the world and from time to time we make changes in light of local and regional market conditions. As such, we want to give everyone a heads-up that we will shortly be adjusting the pound sterling subscription price of World of Warcraft.

The new price for recurring subscriptions will be £9.99 for one month, £28.17 for three months (£9.39 per month), and £52.14 for six months (£8.69 per month). The suggested retail price of the 60-day prepaid time card will be £20.99.

As a thank you for current World of Warcraft subscribers, we guarantee that players with recurring (auto-renewing) subscriptions at the time of the price change will retain their current price for two years, as long as they remain in the same recurring subscription without interruption. This applies to anyone who is already in, or signs up for, a recurring subscription prior to the price change, which is scheduled to take place at the Warlords of Draenor release. We will reach out to relevant players approximately two months prior to the price change with a reminder.

Edit: The wording when referring to the subscription time periods in this post has been updated for consistency, i.e. 30 days is now 1 month.

Źródło.

http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/11546524896

Z kolei w USA, z okazji dziesięciolecia dostali darmowe upgrade do MoP.

Opublikowano

Porównaj sobie cenę sprzed roku a teraz za pre-paidy. Rok temu o tej porze pre-paid na keye czy gdzieś kosztował jeszcze 60 zł na dwa miechy, a przed premierą WoD podrożał do 100 złotych. Za taką cenę mi się zupełnie nie opłaca, bo te 100 zł mogę sobie wydać na steamie na gry, które bagatela taniej wyjdą i więcej zawsze. A powodem też ceny wzrostu subskrypcji jest komunikat Blizzarda.

Źródło.

http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/11546524896

Z kolei w USA, z okazji dziesięciolecia dostali darmowe upgrade do MoP.

Co ty gadasz jakie 60 zł?! regularnie co 2 miesiące od 2 lat płacę abonament i takiej ceny nigdy na keye nie widziałem, a właśnie stamtąd kupuję.

giphy.gif

Opublikowano

Też wydaje mi się ze kiedyś prepaidy kosztowały około 60 zł ale na pewno nie rok temu. Jak ktoś był sprytny to jeszcze były rafy za 15 zł :D 

Cena z prepaidami wróciła do normalnej ceny +80 zł, był to czysty chwyt marketingowy, ktoś wracał do wowa albo zaczynał i kupował wod to pomyślał aby kupić u tej samej osoby prepaida. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...