Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7-1.12][EasyHC] CentrumHC.pl

HAMMERxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Revision342 g****o serwerki? Gówno serwerkiem to mogę nazwać twój z unwochest.pl. Zgłaszaj se :) w Polsce jest 94% serwerów z itemshopami. Ps: dodatkowe ip do dedyka to koszt 5 zł. A jeśli zgłaszasz serwer tylko dla tego że masz na nim lagi to pozdro. Co do serwera to jest w miare ogarnięty i ja mam na nim 40 pingu ;* nie wiem z czego wy macie net ludzie.

­

@RikoDev tak mam się do Ciebie zwracać programisto skryptów?

Tak będę zgłaszał takie gówno serwerki bo ten jest szczególnym gównem, które trzeba wytępić, a ten właściciel leci na kase jak dzi*ka. Tyle ofert ile oni maja w tym sklepie to nie ma nawet w tesco :)

Wez zmień ten opis bo aż leje ze smiechu, np: html/php a na stronie tego twojego serwera pisze, że ktoś Ci ją wykonał, lecz nawet w to nie wierze szablon pewnie z neta wzięty. Najpierw naucz się polskiej pisowni a potem bierz się za inne rzeczy.

I kto tu ma serwer z enderchesta, jak już to mam z lvlup'a, twój serwerek w godzinach szczytu ma po 5 graczy i tak jest już od dłuższego czasu.

Ty chyba nie rozróżniasz lagów po stronie serwera a lagów po stronie gracza. Serwer ma czasem ogromne lagi ale to pewnie wina tych skryptów na, których stoi.

Zgłaszaj sobie. Miesięcznie płacimy 800 zł za maszynę, więc raz, że potrzeba na to kasy, a dwa, że serwer nie ma żadnych lagów w połączeniu z naszymi wydajnymi pluginami. 

4L0M4l0.png

• Odpowiedzi 530
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Revision342 programista skripta? Pisze w javie a co do strony to wykonał ją Pan Artur i polecam. Ogarniam html php (podstawy) i boostrap. Ja mam serwer z enderchest? Jeśli sprawdzisz sobie ip mojego dedyka wyskoczy Ci BiznesHost :) Nie zamierzam się z tobą kłócić bo ten temat nie jest od tego.

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...