Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem klient arc

Koles.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka kodów których nie mogę wpisac po niewaz po zainstalowaniu arc'a i wlaczeniu mam siwy kwadat i nic wiecej jakis bug z obrazem, jak to naprawic? reinstale nic nie daly

Opublikowano

Temat do zamkniecia, jakbym mial tutaj czekac na pomocy to predzej 3 wojny swiatowej bym sie doczekał.

sory za doubla, ale chcialem by temat byl odswiezony by mod widzial ze do zamkniecia.

Opublikowano

Temat do zamkniecia, jakbym mial tutaj czekac na pomocy to predzej 3 wojny swiatowej bym sie doczekał.

sory za doubla, ale chcialem by temat byl odswiezony by mod widzial ze do zamkniecia.

Prosiłeś o pomoc na pw, zlałeś sprawę. Poza tym użytkownicy nie muszą znać odpowiedzi na wszystkie stawiane pytania. Mogłeś użyć "opcji" refresh po 24h od napisania postu. Nie zrobiłeś tego. To nie tak, że to tylko nasza wina. Zgodnie z Twoją wolą zamykam ten temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...