Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rynkiem

sebek2109

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nowy w sprawach steam i nie zbyt dobrze ogarniam niektóre sprawy. Moim celem jest kupno paru skinów na rynku, lecz nie mogę.

Rynek jest niedostępny z następujących powodów:
  • Zakup dokonany ostatnio w Sklepie Steam zdaje się być ważny, ale należy jeszcze odczekać 30 dni. Więcej informacji...
  • Logujesz się na Rynek z urządzenia, które nie było chronione przez Steam Guard od 7 dni. Więcej informacji...
  • Zabezpieczenie Steam Guard zostało ostatnio zresetowane lub włączone i musisz teraz odczekać 15 dni. Więcej informacji...
Jeżeli nie pojawią się dodatkowe ograniczenia, będziesz w stanie korzystać z Rynku Społeczności od 17.2.2015 15:07:42.
Chciałbym więc zapytać czy muszę odczekać 30 dni, czy to wszystko się dodaje i wychodzi 52 dni...? Dodatkowo, pytanie czy da się to jakoś ominąć. 
Dziękuje wszystkim którzy pomagają. :)

Opublikowano

Nie da sie tego ominąć. Po 30 dniach odblokuje sie rynek o ile coś kupiłeś - klucz do skrzynki/item do TF2...

Wysłane za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Nie kupowałem nic.. :P Zalozyłem nowe konto do cs'a go, i mam na nim tylko to. :P

Grę kupiłeś z allegro? Samego keya czy konto? Z jakiej strony?

Opublikowano

Grę kupiłem ze steama poprzez psc.

Zostało więc tobie cokolwiek w portfelu steam? Na item do tf2, grę za 0,5€?

Opublikowano

Niestety nic nie zostało, nie doładowałem portfela, tylko wpisałem kod psc przy płaceniu.

Czyli musisz doladowac portfel steam dowolną możliwą metodą i kupić np. klucz do skrzynki csgo. Dopiero wtedy zacznie się odliczanie tych 30 dni do odblokowania rynku steam.

Opublikowano

aaaa... czyli kupiłeś grę przez steam To ją coś źle musiałem zrozumieć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...