Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Zapowiedź z bety Nestium.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od początku wiedziałem że grafika na tym serwerze będzie wyglądała c*****o, ale powiem w 100% szczerze że nie spodziewałem się że aż tak o.O

Te ikony, kwiatki na pustych obszarach, buttony w eq - jakaś masakra.
A w tej kostce czy co to tam jest w 3 rzędzie, to tła zapomnieli wyciąć czy jak?

Wszyscy odwiedzający ten dział chyba wiedzą że nie darzę teamu Nestium gramem sympatii, ale spodziewałem się (nawet po Nich) czegoś lepszego, bez kitu.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Hmm grafika do najlepszych nie należy. W ekwipunku trudno się połapać, a tak jak wyżej pisał

Jeszcze podjebane z Ascariala okno wyboru postaci ; )

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Przecież to bankowo są pliki Nestii, prosze was - Kajetan i nowe pliki?

Spodziewałem się czegoś lepszego, ale w tym momencie nawet Pom*a bije was na głowe.

Od początku wiedziałem że grafika na tym serwerze będzie wyglądała c*****o, ale powiem w 100% szczerze że nie spodziewałem się że aż tak o.O

Te ikony, kwiatki na pustych obszarach, buttony w eq - jakaś masakra.
A w tej kostce czy co to tam jest w 3 rzędzie, to tła zapomnieli wyciąć czy jak?

Wszyscy odwiedzający ten dział chyba wiedzą że nie darzę teamu Nestium gramem sympatii, ale spodziewałem się (nawet po Nich) czegoś lepszego, bez kitu.

Ogólnie to bym się z Tobą nie zgodził, ale teraz masz moje poparcie, lol.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

A najlepsze jest to że w ich opinii "im zazdrościmy", a stronę zjebali z Nas tak dokładnie że nawet kod koloru backgroundu się zgadza.

http://nestium.eu/

http://MPCforummt2.pl/

Wiedziałem, że jesteś hipokrytą ale po tym poście równasz się z poziomem Asfena.

Demetri :P

Co do filmu, fajnie nagrane, miło, że coś nagrałeś.

Tylko mógłbyś troche nad wymową popracować ale i tak nieźle.

Pozdrawiam.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Wiedziałem, że jesteś hipokrytą ale po tym poście równasz się z poziomem Asfena.

Demetri :P

Co do filmu, fajnie nagrane, miło, że coś nagrałeś.

Tylko mógłbyś troche nad wymową popracować ale i tak nieźle.

Pozdrawiam.

Co któryś z moich powyższych postów ma wspólnego z hipokryzją, że Cię utwierdził w takim przekonaniu?

Ty wgl. znasz definicję tego słowa?

0VPaRnd.png

Opublikowano

Proszę o zmianę wyboru postaci na serwerze Nestium. :)

Co do samego serwera, a raczej tego co zostało przedstawione na filmie to ultra chujoza. Mapa miasta jakaś wielka, przejście od npc do npc zajmuje zbyt dużo czasu. Dwie z trzech pokazanych na serwerze map są płaskie, dosłownie płaskie. Nie wiem czy ktoś tutaj nie ogarnął tworzenia wzniesień w WE, ale wygląda to przechujowo.

Opublikowano

To już zostało edytowane ^^ Całe ui 

Nom ale jak napisałem to ja, a nie 10 różnych osób z rzędu, to była "zazdrość" i "hejt".

Jebani hipokryci.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Dla mnie to wygląda lipnie. Nie chce się patrzyć serwer. Raczej niewypał... Oprócz beznadziejnej grafiki i jakichś buttonów nic nowego tutaj nie ma.

• 2 lata później...
Opublikowano

Materiał przedstawiony w temacie jest niedostępny, temat ląduje w archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...