Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do tego procka karta

dodu1223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aha a zasilacz to ma byc 500 W czy mniej?

Czym sie roznia np zasilacze za 80 zl 500w od za 150zl 500w podejrzewam ze wydajnoscia itp ale cos jeszcze?

Opublikowano

Napisz jaki masz zasilacz najlepiej. Jeśli masz nieodpowiedni to może ci się spalić a z nim kilka podzespołów.

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Opublikowano

Raczej 130V...

Przepisz dokładnie to co jest na tabliczce znamionowej.

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Opublikowano

Nie.. tam pisalo MAX 130 W ale to cos innego pewnie

Ale otworzylem kompa i zobaczylem ze pisze jeszcze malymi literami Total cos tam 400 W :D

Czyli moj zasilacz ma 400 W czy wystarczy do tego procka i karty 1 gb ddr5 np takiej jaka polecil

@Pinesska lub takiej ?

http://allegro.pl/sapphire-r7-240-1gb-ddr5-128-bit-karta-graficzna-i5001325592.html

Opublikowano

Ta karta jest słaba. Weź tę co podałem wyżej. Warto dopłacić. Zasilacz wystarczy, ale to i tak jest tykająca bomba. Zrobi bum i papa komputerze :P Warto zainwestować w używanego Chiefteca 450W z 50zł.

Opublikowano

Chodzi o ta karte co podalem w linku czy ta z ddr5 co podal Pinesska?Bo ja bym powiedzial ze ta z ddr5 pinesski jest lepsza od tej co podales bo ddr5

Podaj jeszcze jakies karty jak mozesz do 300 moze jakis gtx proponuj :D

Niepowiedzialbym ze to tykajaca bomba ten zasilacz dlugo i dobrze mi sluzy a co jak kupie nowy i rozwali sie odrazu po kupnie? :D Wiadomo co za uzywane gowno. ;) Dasz jakis nowy do 60zl?

Opublikowano

nowy zasilacz do 60zl? zartujesz sobie? zasilacz to ostatnia rzecz na ktorej sie powinno oszczedzac, za 60zl nic nie znajdziesz ciekawego ani godnego polecenia

nvidia nie ma nic ciekawego w tym budzecie, bierz radka

­

Opublikowano

Jeżeli wpadniesz na głupi pomysł kupienia zasilacza firmy pan kogucik albo Modecom to sobie odpuść, bo wsadzisz tam lepszego radka albo gf i ci sie spali. za 60 zł to sobie kup nie wiem .. nic sobie nie kupisz..

Opublikowano

Dobra 60 zl juz nie nie spinajcie sie :D 100zl mysle ze wystarczy

Jak mozecie to dajcie za tyle zasilacz jakiejs dobrej firmy pod pentiuma i ta karte co napisalem wyzej

Lepiej 1gb ddr5 czy 2gb ddr3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...