Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z cs.

bialy10163

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam mały problem z grą cs:go i szczerze liczę na to, że razem uda nam się go rozwiązać!

Do sedna: 

Ostatnio zrobiłem reinstalkę win7, tym razem posiadam wersję 32 bitową (wcześniej 64). No i przyszedł czas na meczyki. Pierw miał być z ziomeczkami, ale nawet nie udało mi się połączyć z serwerem - pół godzinki bana.

Po odczekaniu postanowiłem jeszcze raz spróbować turniejowy mecz zagrać, tym razem było wszystko ok! Cała mapa bez żadnych zarzutów no to sobie myślę, że jeszcze jednego sobie pyknę. Gra znaleziona, łączę się z serwerem i zaczynam rozgrzewkę. Po rozpoczęciu meczu zaczęły się męki. Co chwilę wywalało grę, wchodziłem na serwer i ciągle ten sam błąd, który brzmi mniej więcej tak:

"W aplikacji wystąpił wyjątek unknown software exception (0x4000015) pod adresem 0x01e7153e" - mógł się nieco różnić, zrobiłem niby ss ale mi go nie zapisało.

Teraz wielka prośba do Was, forumowiczów jeśli się ktoś z tym zetknął i wie co począć byłbym niezmiernie wdzięczy.

W razie potrzeby mogę podesłać jaki mam sprzęcik czy inne przydatne rzeczy.

Pozdrawiam 

PS. Ta weryfikacja botowa jest strasznie irytująca, z 5 razy musiałem powtarzać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...