Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze Skryrimem

Kaanashi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na yt, wpisalem skyrim, mody graficzne, czy jakos tak, w kazdym razie znalazlem jakis filmik, w opisie bylo okolo 30 modow graficznych, wiekszosc wgralem. Skyrim jednak po ich zainstalowaniu mi sie wylaczal jak sie laduje gral. No to odinstalowalem kazdy mod, zeby sprawdzic czy to wina moda. Co sie okazalo? Ze skyrim nadal sie sam wylacza.

Co byscie zrobili na moim miejscu?

XrgAYyk.png

Opublikowano

Wyrzuciłbym komputer przez okno ^_^

Pytanie brzmiało:
"Co byscie zrobili na moim miejscu?"

- Odinstaluj i zainstaluj ponownie.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Wyrzuciłbym komputer przez okno ^_^

Pytanie brzmiało:

"Co byscie zrobili na moim miejscu?"

- Odinstaluj i zainstaluj ponownie.

a jak zrobie reinstalla, to save mi sie usunie?

XrgAYyk.png

Opublikowano

a jak zrobie reinstalla, to save mi sie usunie?

zrób sobie kopie 

Moje dokumenty\My Games\Skyrim\Saves

Opublikowano

Jak mody wgrywane przez nmm to po ich odinstalowaniu wszystkie mody oraz ich pozostałości znikną. Jeśli wgrywane ręcznie to zrobiłeś coś źle, nie wiem czy Ci się chce drążyć temat więc polecam reinstall. Panowie powyżej nawet dwa razy podali Ci lokalizacje zapisu. Ccleaner faktycznie jest wskazany, ale ręcznie usuń pozostałości w postaci folderu skyrim w folderze steam.

Opublikowano

mogłeś je wyłączyć, ale one i tak mogą ze sobą nawzajem kolidować. nie lubię nmm, łatwiej mi wszystko instalować ręcznie, tam widzę wszystko co każdy mod dodaje i kiedy zamierza zamienić jakieś pliki. jeżeli ci się chce, to możesz patrzeć na strony modów i czytać o kompatybilności z innymi. może zainstalowałeś dwa podobne mody na oświetlenie itp?

a jeżeli nie, to też polecam reinstall. jest szybszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...