Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zimowe Bitwy

RidensMoriar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

winter_showdown_684h280.jpg

Dowódcy!

Począwszy od 26 stycznia, do Naszej dyspozycji dodadzą nowy rozrywkowy tryb gry: Zimowa bitwa. 

Jak grać w nowym trybie? To proste! Wybierzcie jeden z trzech czołgów (8-bitowych wersji pojazdów T110E5, AMX 50 Foch (155) oraz LTTB) i naciśnijcie Bitwa! Zostaniecie zabrani na specjalną mapę w stylu wczesnych 8-bitowych gier.

Wiecej informacji na stronie:
http://worldoftanks.eu/pl/news/pc-browser/44/winter-showdown-announcement/

Opublikowano

Skopiowanie ze strony WoT'a. Całkowicie. 

Ale tak ogólnie, to patrzyłem na to. Można spoczko nagrody dostać. Znowu jakiś mały pozytyw.

Opublikowano

Ale tak ogólnie, to patrzyłem na to. Można spoczko nagrody dostać. Znowu jakiś mały pozytyw.

Skopiowane i co? ;p

Opublikowano

Kolega nie jest w redakcji, może wykonywać takiego typu artykuły. Co do tego trybu, już nie mogę się doczekać :P

Opublikowano

Kolega nie jest w redakcji, może wykonywać takiego typu artykuły. Co do tego trybu, już nie mogę się doczekać :P

Dokladnie moge wstawiac co chce, moze i kopiowane ale to jest dla tych co malo kiedy odwiedzaja strone wota.

Opublikowano

Ile juz zarobiliscie na tej misji?

100 bitew, zrobione 4 duże misje i 93 małe. 4 * 250 000 = 1 000 000, 93 * 10 000 = 930 000. Łącznie zarobiłem 1 930 000, od tego odjąć koszty amunicji(full AP). Załóżmy 2k za bitwę, 1 930 000 - 200 000 = 1 730 000.

Podsumowując: W evencie dotychczas zarobiłem około 1 730 000 kredytów, a dodatkowo mam załogę z pierwszym perkiem oraz najpewniej dużym procentem drugiego pod linię, w którą chce iść. Może być.

Opublikowano

teraz wszyscy graja tymi czolgami 8 bitowymi jak wchodze do normalnej gry w srodku dnia to musze czekac na graczy :)

Ja z tym problemu nie mam odrazu sa gracze

Opublikowano

100 bitew, zrobione 4 duże misje i 93 małe. 4 * 250 000 = 1 000 000, 93 * 10 000 = 930 000. Łącznie zarobiłem 1 930 000, od tego odjąć koszty amunicji(full AP). Załóżmy 2k za bitwę, 1 930 000 - 200 000 = 1 730 000.

Podsumowując: W evencie dotychczas zarobiłem około 1 730 000 kredytów, a dodatkowo mam załogę z pierwszym perkiem oraz najpewniej dużym procentem drugiego pod linię, w którą chce iść. Może być.

w 50 bitew skończyłem właśnie 2 perk grając w plutonie ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

w 50 bitew skończyłem właśnie 2 perk grając w plutonie ;)

Nie gram w plutonie, za krótką misję jest 1 500 expa załogi(+ 1 500 zwykłego na przyspieszone szkolenie), za plutony dodatkowo jest 2 500 i to się kumuluje. Nic dziwnego jak dostajesz tak z grubsza 3 razy więcej expa ode mnie.

Opublikowano

Nie gram w plutonie, za krótką misję jest 1 500 expa załogi(+ 1 500 zwykłego na przyspieszone szkolenie), za plutony dodatkowo jest 2 500 i to się kumuluje. Nic dziwnego jak dostajesz tak z grubsza 3 razy więcej expa ode mnie.

Dlatego bezsensu grać samemu ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Co się stanie z załogą po evencie i kiedy się on kończy? 

Zostanie za darmo przeszkolona na T110E5, Focha 155 i LTTB i przeniesiona do koszar. Jeśli nie będzie miejsca, zostaną utworzone tymczasowe. Event trwa do 9 lutego.

Opublikowano

Co się stanie z załogą po evencie i kiedy się on kończy? 

• Wraz z wprowadzeniem wersji 9.6 załoga zostanie automatycznie przeszkolona:

załoga Mamuta na T110E5;

załoga Lisa polarnego na  LTTB;

załoga Białego niedźwiedzia na AMX 50 Foch (155).

Ogolnie jezeli np na jedym z tych czolgow zdobedzie sie bardzo duzo pd to mozna odblokowac nawet I-X tier w normalnych czolgach z tych nacji @Juri. @jugens22 ?

Opublikowano

• Wraz z wprowadzeniem wersji 9.6 załoga zostanie automatycznie przeszkolona:

załoga Mamuta na T110E5;

załoga Lisa polarnego na  LTTB;

załoga Białego niedźwiedzia na AMX 50 Foch (155).

Ogolnie jezeli np na jedym z tych czolgow zdobedzie sie bardzo duzo pd to mozna odblokowac nawet I-X tier w normalnych czolgach z tych nacji @Juri. @jugens22 ?

Cały zwykły exp(jeśli z nieznanych nawet Bogu powodów nie włączyłeś przyspieszonego szkolenia załogi) zostanie przerzucony na odpowiednio T1 Cunningham, MS-1 i Renault FT. Jako że każdy ma na tych czołgach pobadane moduły i II tiery, możesz tego użyć tylko do wymiany na free expa. Za golda.

Opublikowano

Po co jest ten wolny exp ? 

Może ktoś wytlumaczyć ? Ani nie da się nic ulepszyć.

Jeśli mam 20k expa na Niedźwiadku Polarnym to po skończeniu eventu będę normalnie mógł sobie odblokować nowe czołgi i podzespoł za te 20k expa ? 

Opublikowano

Po co jest ten wolny exp ? 

Może ktoś wytlumaczyć ? Ani nie da się nic ulepszyć.

Jeśli mam 20k expa na Niedźwiadku Polarnym to po skończeniu eventu będę normalnie mógł sobie odblokować nowe czołgi i podzespoł za te 20k expa ? 

Wolne doświadczenie da się wykorzystać na dowolnym czołgu.

Z misji zimowych dostajesz zwykły exp na te specjalne czołgi.

Po skończeniu eventu ten exp zostanie przeniesiony na T1 Cunningham, Renault FC i MS-1(i dalej będzie zwykłym).

Ale zwykły exp na elitarnych czołgach możesz wymienić za złoto na free exp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...