Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs go problem. :(

Michlopa123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, nie wiem czy wybrałem dobry dział co do tego problemu ale nie mogłem owego znaleźć. A więc przejdźmy do rzeczy, wchodzę sobie do gry przez, Pulpit, Biblotekę i dysk i mam ciągle to samo a dzieje się mianowicie rzecz taka. Po znalezieniu serwera ładuje się ten s**t później jest odliczanie "5.4.3.2.1" i przy 5 raz mi scrashuje gre a raz nie. To co gra co 40 min ma zmienny humor, że raz sobie pomyśli a wyrzucę Ci grę do paska masz dostań bana a raz masz pograj ? Dodam na koniec na początku listopada wszystko jeszcze normalnie działało bez zażaleń ani nic. Dopiero później takie rzeczy nastąpiły. Liczę, że mi pomożecie :D Dodam, że bardziej przeważa ta strona w której owa gra nie działa.

Pozdrawiam,

Bo ^ ogY.

graphic.png

Opublikowano

Wejdź w folder Steam->SteamApps->cmmon->Counter Strike Global Offensive->csgo->cfg->otwórz plik video.txt poszukaj "setting.mem_level" "0" jeżeli na końcu nie będziesz miał "0" tylko inną cyfrę zmień ją na "0". To powinno pomóc.

Opublikowano

Wejdź w folder Steam->SteamApps->cmmon->Counter Strike Global Offensive->csgo->cfg->otwórz plik video.txt poszukaj "setting.mem_level" "0" jeżeli na końcu nie będziesz miał "0" tylko inną cyfrę zmień ją na "0". To powinno pomóc.

"VideoConfig"
{
"setting.cpu_level" "-1"
"setting.gpu_level" "0"
"setting.mat_antialias" "1"
"setting.mat_aaquality" "0"
"setting.mat_forceaniso" "0"
"setting.mat_vsync" "0"
"setting.mat_triplebuffered" "0"
"setting.mat_grain_scale_override" "0"
"setting.gpu_mem_level" "0"
"setting.mem_level" "0"
"setting.mat_queue_mode" "0"
"setting.csm_quality_level" "0"
"setting.mat_software_aa_strength" "0"
"setting.mat_motion_blur_enabled" "0"
"setting.fullscreen" "1"
"setting.defaultres" "1024"
"setting.defaultresheight" "768"
"setting.aspectratiomode" "0"
"setting.nowindowborder" "0" 

tak wygląda  mój video.txt jak widąc prawie wszystko na 0 ;)

Jaki masz OS?

Wysłane za pomocą Tapatalk 2

win7

graphic.png

Opublikowano

Witam, nie wiem czy wybrałem dobry dział co do tego problemu ale nie mogłem owego znaleźć. A więc przejdźmy do rzeczy, wchodzę sobie do gry przez, Pulpit, Biblotekę i dysk i mam ciągle to samo a dzieje się mianowicie rzecz taka. Po znalezieniu serwera ładuje się ten s**t później jest odliczanie "5.4.3.2.1" i przy 5 raz mi scrashuje gre a raz nie. To co gra co 40 min ma zmienny humor, że raz sobie pomyśli a wyrzucę Ci grę do paska masz dostań bana a raz masz pograj ? Dodam na koniec na początku listopada wszystko jeszcze normalnie działało bez zażaleń ani nic. Dopiero później takie rzeczy nastąpiły. Liczę, że mi pomożecie :D Dodam, że bardziej przeważa ta strona w której owa gra nie działa.
Pozdrawiam,
Bo ^ ogY.

Jakie masz utawienia graficzne. Też mi wywalało tak grę na wyższych ustawieniach pomimo tego że jest stała ilość 60fps ...

2a0c2mq.png

Opublikowano

Jakie masz utawienia graficzne. Też mi wywalało tak grę na wyższych ustawieniach pomimo tego że jest stała ilość 60fps ...

Napisałem wyżej wszystko na low jak już mi wejdzie do gry to mam te 50 / 60 fps ale załadować się nie chce ...

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...