Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]boosts

Ksywabezliter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyboostuje do każdej rangi, oprócz global elite (chociaż i to możliwe, po dogadaniu się), nie ważne jaką masz aktualnie range, nie ważne jak grasz.

Do boostu nie dajesz nam konta, w celu Twojego poczucia bezpieczeństwa.

Wyboostowanie od np. elitarnego srebra, do np. szeryfa, to z nami jakieś 15mm.

Ty wybierasz kiedy gramy, ile mmów gramy.

Staramy się wygrywać mmy w czasie max +/- do 40minut mecz.

Zapraszam na PW

55555

Opublikowano

Wyboostuje do każdej rangi, oprócz global elite (chociaż i to możliwe, po dogadaniu się), nie ważne jaką masz aktualnie range, nie ważne jak grasz.

Do boostu nie dajesz nam konta, w celu Twojego poczucia bezpieczeństwa.

Wyboostowanie od np. elitarnego srebra, do np. szeryfa, to z nami jakieś 15mm.

Ty wybierasz kiedy gramy, ile mmów gramy.

Staramy się wygrywać mmy w czasie max +/- do 40minut mecz.

Zapraszam na PW

15mm ? hah

Ja jak boostowałem kolegę od silver elite do g4 to zrobiłem 24 winy pod rząd grają z swoją ekipą ( OTWIERAJĄC) więc w 15mm od silvera do szeryfa nie dacie rady + ten ktoś który prosi o boosta nie umi powiemy grać to macie 1 zawodnika mniej.

Normalny boost jest taki że wchodzi się na konto boostowanej osoby i sie ciśnie z ekipą 

+ nie ten dział jest gieła mpcforum napisz tam 

@down

@Ksywabezliter

Podałbyś wasze profile ?

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

15mm ? hah

Ja jak boostowałem kolegę od silver elite do g4 to zrobiłem 24 winy pod rząd grają z swoją ekipą ( OTWIERAJĄC) więc w 15mm od silvera do szeryfa nie dacie rady + ten ktoś który prosi o boosta nie umi powiemy grać to macie 1 zawodnika mniej.

Normalny boost jest taki że wchodzi się na konto boostowanej osoby i sie ciśnie z ekipą 

Boostowaliśmy nie jedną osobę, i wiem ile mniej więcej zajmuje boost rang, to że wy boostowaliście SE do g4, no to cóż :)

Tak, normalny boost jest taki że wchodzi się na konto osoby boostowanej, lecz nie będziemy wymagać od kogoś podawania passów do konta, no chyba że ktoś chce, wtedy to wiadomo że boost pójdzie szybciej.

Nie znasz naszych metod boostu, więc nie mów ile nam to zajmie ;)

55555

Opublikowano

15mm ? hah

@down

@Ksywabezliter

Podałbyś wasze profile ?

Nie podaje profili, z celów bezpieczeństwa profile widzi tylko osoba boostowana.

55555

Opublikowano

Nie podaje profili, z celów bezpieczeństwa profile widzi tylko osoba boostowana.

#VACation

Na pewno nie jest 100% legit skoro 10mm i awans do szeryfa. Ale profile możesz podać.

Wysłane za pomocą Tapatalk 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...