Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kontem MC

WolfDren

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem, że dawno w mc nie grałem i hasła nie pamiętam a jak daje przypomnij to hasło nie przychodzi na email.

Co mam zrobić by konto odzyskać?

Opublikowano

napisz do supportu. ponoc mozna spokojnie do nich pisać w języku polskim ponieważ pracuje tam kobieta, która jest polką aczkolwiek wydaje mi się, że raport napisany po angielsku zostanie szybciej roważony, co za tym idzie otrzymasz szybciej odpowiedz.\

Sprawdz jeszcze czy aby na pewno email, który podajesz to reawidłowy email ? sprawdz różnież czy nick jest poprawny. 

3 możliwość jest taka, że mają jakies opóznienia i przyjdzie ci po jakimś tam (x) nieokreslonym czasie.

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

napisz do supportu. ponoc mozna spokojnie do nich pisać w języku polskim ponieważ pracuje tam kobieta, która jest polką aczkolwiek wydaje mi się, że raport napisany po angielsku zostanie szybciej roważony, co za tym idzie otrzymasz szybciej odpowiedz.\

Sprawdz jeszcze czy aby na pewno email, który podajesz to reawidłowy email ? sprawdz różnież czy nick jest poprawny. 

3 możliwość jest taka, że mają jakies opóznienia i przyjdzie ci po jakimś tam (x) nieokreslonym czasie.

Napisze po angielsku do suppa zobaczy po jakim czasie przyjdzie.

Emailu i nkicku jestem pewien.

Email nie przychodzi mi od wtorku z odzyskaniem hasła

Opublikowano

Jedynie pozostaję Ci tylko napisanie do Supportu, bo innego lepszego wyjścia raczej nie ma. Odpowiedź otrzymasz w ciągu 2-3 dni pamiętaj, że trzeba uzbroić się w cierpliwość. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...