Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za mała myszka?

Guminator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czołem!

Mam myszkę ss kana v2. Od jakiegoś czasu bardzo niewygodnie mi się gra, znaczy się niedobrze mi się porusza myszką po podkładce. Po 15 minutach grania dm'a robi mi się odcisk na kości nadgarstka i boli mnie ręka. Mam wrażenie, że po prostu urosła mi ręka i myszka jest za mała. obecną myszkę mam 1.5 roku i jakoś kilka miesięcy temu nie odczuwałem tego. Mój sposób uchwytu to claw grip. Podkładka jest twarda. Moja ręka ma długość około 20 cm(od czubka najdłuższego palca do zgięcia nadgarstka). A oto wymiary myszki:

ciężar: 72 grams

wysokość: 37 mm

szerokość: 64 mm

długość: 124 mm

Czy muszę już zbierać pieniądze na większą myszkę?  :ninja:

Proszę o pomoc

pozdro

Opublikowano

Myślę że odpowiedziałeś sobie sam na to pytanie. Jeśli czujesz dyskomfort podczas jakiegoś okresu gry powinieneś kupić nową bądź teraz spróbuj poukładać chustę albo szmatką żeby zniwelować to uczucie.

Opublikowano

Dzięki za pomysł z tą chusteczką i za zainteresowanie. Póki co tak będę sobie radził, a w przyszłości kupię coś nowego :P

temat do zamknięcia

pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...