Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mod PompaMt2

Szynkersik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeżeli chodzi o aktualizacje po zalogowaniu jest to tzw. " report" przynajmniej tak było w starych plikach jeżeli go wyciągniecie to nie bedzie wam wyskakwiac po zalogowaniu ze macie starego klienta.

http://metin2mod.tk/guide/tutaj znajdziecie coś od kamera jak to zrobić, ale nie gwarantuje, że uda się to z klientem tego serwera. 

Kolejną sprawą jest czy będzie na tym modzie widać itemy bo z tego co kamer pisał w jakimś innym temacie coś jest zmienione z "pakietami" chyba nie jestem pewny nie mam zielonego pojęcia co to jest, ale podobno itemów nie widać.

(Taki post jest w temacie "Coś na pompamt2" nie wiem czy jest to aktualna informacja)

za którymś razem pójdzie ale itemó nie widać coś zmieniali w pakietach chyba

tutaj znajduję się ta wypowiedz. jak cos ogarniecie dajcie znac chętnie sam skorzystam, bo z tego co wiem to administratorzy nie pilnują supportu ledwo ogarniają ataki i bugi więc na logi raczej im zabraknie czasu więc cheaty będą open o ile to ktoś rozgryzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...