Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działa coś na PompaMT2?

SlideShow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nic nie działa nie wprowadzaj ludzi w błąd tu nawet informatyk z ameryki nie pomoże .  jest 1 osoba która to umie obejść tylko

KameRDan :)

CPU: Intel Core i5 4670 3.8GHz

GPU: Gigabyte GeForce GTX 760 2GB 256BiT DDR5

RAM: Kingstone HyperX Green 1600 8GB

PSU: SilentiumPC Deus G1 600W 80Plus Bronze

System: Windows 7 Ultimate 64BiT

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

działa działa :> wiadome, skoro nawet na ra*i można ciskać na botach to na pompie nie ? :D wszystko można xD pompa ma gorsze zabezpieczenia od ra*ii ;p

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Mi kamer się włącza ale przy ładowaniu mapy pod koniec wyłącza grę ;)

za którymś razem pójdzie ale itemó nie widać coś zmieniali w pakietach chyba

Opublikowano

Jak juz chcecie BS`a to napiszcie na PW do tych osob co pisaly, że mają :D
Ja bym udostepnil ale to kolegi :/ 
Nie ma serwera na ktorym hacki nie będą działa...
Pisałem z Inkspace (technikiem) i on jest tak pewny siebie, ze go to zgubi. Za jakis czas (jesli wam nikt nie uzyczy hackow) one pojawia sie na MPC, wątpie ze bedzie sie mu chcialo kazdy hack pobierac, blokowac xD siedząc do 8 rano na kompie :D

20908600841200210631.png

Opublikowano

Jak juz chcecie BS`a to napiszcie na PW do tych osob co pisaly, że mają :D

Ja bym udostepnil ale to kolegi :/ 

Nie ma serwera na ktorym hacki nie będą działa...

Pisałem z Inkspace (technikiem) i on jest tak pewny siebie, ze go to zgubi. Za jakis czas (jesli wam nikt nie uzyczy hackow) one pojawia sie na MPC, wątpie ze bedzie sie mu chcialo kazdy hack pobierac, blokowac xD siedząc do 8 rano na kompie :D

To co piszesz jest warte tyle ile ten fake screen co wysłałeś mi na PW. 

5R9CxvJ.jpg

Na chwilę obecną mogę śmiało napisać, że jedyne co działa to auto clicker (którego już w większości wykrywamy) oraz 1 użytkownik z MPC z którym mam kontakt wiem, że posiada działającego BS'a opartego na pythonie (postaramy się temu też zaradzić). Reszta osób, co pisze że coś ma, ale nie poda, bo to kolegi/brata/cioci/babci to zwykli krętacze wprowadzający ludzi w błąd.

Opublikowano

spokojnie można używać hacków na tym serwerze oczywiście trzeba sobie go zrobić. sprawdzałem, ale po co mam robić skoro go zaraz zablokują ( o ile potrafią ).

Opublikowano

spokojnie można używać hacków na tym serwerze oczywiście trzeba sobie go zrobić. sprawdzałem, ale po co mam robić skoro go zaraz zablokują ( o ile potrafią ).

Moda wyrzuca podczas logowania. Poradziłbyś coś ? Dlaczego nie dodałeś autologa do moda ?

Opublikowano

mod działa

6nk09h.jpg

nie koniecznie musi to byc pompamt2, mogłeś po prostu zmienić nazwę innego serva, np pandory na pompa i tam wbic :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...