Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

rohan online pomoc

domcio01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze wstawienie bota który sam wali moby(potwory) i expi wiecej nie trzeba. Szukalem na forum sa dwa tematy lecz zaden nie odpowiada moim potrzebom na jednym pisze byl juz taki temat i w nim nic nie ma o bocie a w drugim pisze ze ktos przesle komus ale tylko na pw wiec... z gory dziekuje i prosze o wstawianie ze skanem na noda i prosze nie oszykiwac:)

paintilovemusicskeleton.jpg
Opublikowano

Pospisuję się pod proźbą.

I proszę nie pisać mi, że taki temat już był i nie dawajcie tu tego linka bo się wkurzę.

Pierwszy temat jest zamknięty i nie ma tam żadnego linka do bota(choć z tego co tam wyczytałem to takowy istnieje), a w drugim temacie jest napisane, że taki temat już był i był podany link do tego pierwszego :/....

Opublikowano

Taki temat już jest ..

Jeśli ktoś kto ma bota to go poda jak bedzie chcial o.O

I proszę nie pisać mi, że taki temat już był i nie dawajcie tu tego linka bo się wkurzę.

Lets start

Pokaz jak sie 'wkurzasz'

Opublikowano

OWNED

Podajesz wirusa -.-

Nie bierzcie o.O

Podal strone na ktorej 90% to trojany

Opublikowano

Nie bierzcie o.O

Podal strone na ktorej 90% to trojany

Chuja.. wszyscy ściągają z tamtej strony i jakoś nikt nie pisał ze account hack czy coś takiego.

BRAK SKANA WIEC NIE MA PLIKU NIE OBCHODZI MNIE ZE TO ZE ZNANEJ STRONY

lub

bot369.com

Opublikowano

Z BOOTSMALL możesz ściagać bez obawy tj jedna z najlepszych firm robiących boty i oni zarabiają właśnie na tym, wiec nie potrzebują twoich przedmiotów;d bo by im się to wsumie nie opłacało

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...