Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#1 Tworzymy serwer Cs-Wiadro - Wasze propozycje ;)

CharminGxMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż od nie dawna tworzę projekt serwera cs typu Cod Mod.

Chciałbym, żeby był to najlepszy serwer pod słońcem...

Jestem bardzo otwarty na różne propozycję..

W realizacji: ( 65% rzeczy jest zrobione )

- Questy (Muszę tylko jeszcze to trochę poprawić)

- 34 klasy o różnych umiejętnościach ( w tym 24 zwykłe, 6 premium, 3 mega premium, 1 vip ) Tworząc te klasy, staram się, aby były zbalansowane oraz każda z nich miała inne umiejętności, żeby nie było monotonii... 

- 100/120 perków

- Nowy wygląd rank z statystykami.

- TOP 15 Najwiekszych LVL 

- Sklep za $

- Gangi 

- Rangi za zabójstwa

- Zegarek

- priv wiadomość do gracza

- UPDATE: Gdy 15 graczy wbije max. lvl , zostaną dodane awansy. (coś się pomysli)

- runda rozgrzewkowa na noże

- myśle nad jakimiś eventami.

- exp po 22 1.5x większy

W komentarzach składajcie propozycje co ewentualnie, mógłbym dodać/ zmienić. Serwer powinien wystartować do 30 stycznia - tutaj w zależności czy się wyrobie, bo będę starał się jak najbardziej napompować ten serwer... Jakby co pojawi się info ;D

x

Opublikowano

Tutaj nie ma nic unikalnego, wszystko udostępnione. Taki serwer na pewno nie będzie najlepszy pod słońcem... aby gracze chcieli na nim grać, by był po prostu dobry trzeba umieć myśleć, korzystać z czegoś udostępnionego i przerabiać pod siebie, a nie gotowce wrzucać do listy pluginów. 

Serwerów codmod jest bardzo dużo. Z tym co zaprezentowałeś nam teraz nie wybijesz się ;)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

questy nie jakieś z pupy tylko więcej za mniej. 

Administracja nie szukaj neokidów za sms tylko konkret gości i to już będzie najlepszy cod mod ;] 

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

W klasach zwykłych polecam dodać klasę NARKOMAN jeżeli takowej nie dodałeś a jej głównym atutem byłaby możliwość otrucia graczy; im więcej inta tym większa szansa na otrucie... chyba, że można to zamienić na perk w którym dodasz otrucie. 

Co do klas to mam jeszcze jedną propozycje klasa o nazwie kret jej główny atut to możliwość zrespienia się u przeciwnika od nowej rundy szansa 1/7.

Dodatkowe: dodanie czasu mapy w prawym górnym rogu, i brak wyświetlania wyboru map na które głosował poszczególny gracz. 

Opublikowano

RockerS, takie klasy już nawet są tylko pod innymi nazwami :) Twój kret jest u mnie Bandytą ;x Serwer nachodzi tuż, tuż.. A co do tych modeli to nie jestem pewien.. Kto jest za zmianą modeli prawie wszystkich broni ?

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...