Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze cytaty z gier/ksiażek/filmów/życia

Rudy6969

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Utkwiła Ci w pamieci jakaś wypowiedź, która do dzisiaj siedzi w głowie? Mi dość sporo.

Podziel się najlepszym/najciekawszym cytatem ze świata gier, ksiazek, filmow lub z zycia.

Ja zaczynam:

"Wojna. Wojna nigdy się nie zmienia" - Fallout

"Awwwwwwwww shiiiiiioooooooot" -Sniper, Dota 2

"Niech zgadnę.. ktoś Ci ukradł słodką bułkę?" - Strażnik, Skyrim

"Po ta toes" - Sam, Lotr:Dwie wieże

Wasza kolej!

Opublikowano

Miecz prawdy

"Jeśli droga jest łatwa, to najprawdopodobniej idzie się w złym kierunku."

"Przyznanie, że się czegoś nie wie, to pierwszy krok do wiedzy."

Czarna Kompania

"Zło jest pojęciem względnym, kronikarzu. Nie można zawiesić na nim wywieszki. Nie można go dotknąć,

posmakować czy ciąć go mieczem. Gdzie jest zło, zależy od tego, w którym miejscu stoisz, wskazując oskarżycielskim palcem."

Droga Cienia:

"Jest radcą prawnym, (...) Radca prawny to taki człowiek, który w ramach prawa robi gorsze rzeczy niż wielu oszustów poza prawem"

Wiedźmin:

"My zaś uczynimy rekonesans. Jeśli będzie bezpiecznie, zawołam głosem krogulca.

-Głosem krogulca? - niespokojnie poruszył brodą Munro Bruys - przecie ty nie masz pojęcia o naśladowaniu ptasich głosów, Zoltan.

-I o to chodzi. Gdy usłyszysz dziwny, niepodobny do niczego głos,to będę ja."

Jedynie parę cytatów przepisanych na szybko z ebooka.

graphic.png

Opublikowano

Bf3

kurw# Nadlatujeeeeee!!! Kryć się!

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Często spotykane z mojej szkole. :D

To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Opublikowano

"Albowiem noc jest ciemna i pełna strachów." ~ Gra o Tron
"Mnie nie zdradziłeś. Zdradziłeś siebie." ~ Transformers 3

"Najmroczniejsze czeluście piekieł zarezerwowane są dla tych, którzy zdecydowali się na neutralność w dobie kryzysu moralnego." ~ Inferno

Z tych najulubieńszych :)

"Wróg mojego przyjaciela jest moim wrogiem"

Opublikowano

"Sami tworzymy swoje demony." - Iron man 3

"Ten, któremu starczy odwagi i wytrwałości, by przez całe życie wpatrywać się w mrok, pierwszy dojrzy w nim przebłysk światła." - Metro 2033

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." - nie wiem z czego

Opublikowano

~ Gothic II

"Zastanawia mnie czy to coś z przodu to twoja twarz czy dupa..?"

~ Max Payne

"Gdy tu wejdzie właduje w skurwiela tyle ołowiu że jego trume będą musieli podnosić dzwigiem"

~ Postal 2

"Pierd*l się" :)

Opublikowano

Wiedźmin (książka)

"Na moim sihilu wyryte jest starodawnymi krasnoludzkimi runami prastare krasnoludzkie zaklęcie. Niech no jeno który ghul zbliży się na długość klingi, popamięta mnie. O, popatrzcie. Co głosi ten napis?

"Na pohybel skurwysynom!""

Opublikowano

"To kolejna cecha, którą jako SEALs bardzo cenię[...].Przekonali mnie na przykład ponad wszeklą wątpliwość, że NAJLEPSZA WÓDKA na świecie pochodzi z POLSKI."- Chris Kyle, amerykański żołnierz Navy SEALs o akcjach z GROMem. Z książki "Cel Snajpera".

Opublikowano

Piosenka NPWM - Do celu masz

"Do celu masz niewiele tak,a gdy upaniesz pomogę ci wstać poprostu walcz nie poddawaj się to może byc twój szczęśliwy dzień " :)

Opublikowano

,, ...tak, to jest kupa. To jest odpowiedź. Od tysięcy lat, wszystkim cywilizacjom, kulturom i religiom, wielkim wojnom i rewolucjom, najwybitniejszym ludziom na świecie zawsze towarzyszy kupa - teraz rozumiesz? To jest życie! Mnie oszukasz, przyjaciela oszukasz, mamusie oszukasz, ale życia nie oszukasz! Dlatego zrozumiałem... Zrozumiałem, że będę produkował sedesy..." ~Tata Laski z Chłopaki nie płaczą

Opublikowano

Vi Veniversum Vivus Vici ~ Mocą prawdy żyjąc, żywy podbiłem wszechświat

"V jak Vendetta"

We all have our scars

Mouth full of blood but you still beg for more

Opublikowano

"Matematyka jest formą sztuki niezależnie od tego co mówią inni." -  A Beautiful Mind

"Nie żałuj umarłych, żałuj żywych, a przede wszystkim tych, którzy żyją bez miłości." - Harry Potter

"Muzyka to piękny język, który łączy umysł, ciało i duszę. To dar, który przenika wszelkie bariery, spaja kolory i sięga do sedna wrażliwości człowieka"

"Żaden dzień się nie powtórzy, nie ma dwóch podobnych nocy, dwóch tych samych pocałunków, dwóch jednakich spojrzeń w oczy" -Wisława Szymborska

"Szukam zaufania i odnajduję je w Tobie
Każdy dzień to dla nas coś nowego
Otwieram umysł na nowe perspektywy
I nic innego się nie liczy" - Metallica - Nothing else matters
334qlo8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...