Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie IP KOmputera zabieranie danych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie.

Chce spytać się was czy jest sposób na kradzież danych z komputera czyli hasło do konta np steam ,maila itd

Już tłumacze skąd taki pomysł ... Żeby nie było ,że jestem jakimś nie dorozwiniętym dzieckiem ,które chce się popisać przed kolegami z klasy ,albo własnie jednego z nich okraść.

W związku z tym już mówię.

Dnia 19 stycznia próbowałem się zalogwać na swoje konto steam...

Nic z tego.Następnie wchodze na pocztę a tutaj powiadomienie ,że moje dane zostały zmienione ...

Mam IP tego kolesia który zabawił się zemną i chce sobie z powrotem przywłaszczyć moje konto .

Miało ono dla mnie dużą wartość sentymentalną i pieniężną.100 € w skinach i 200 gier w bibliotece.

I moje pytanie jest następujący .Czy jest możliwość ,żeby za pomocą IP komputera ,,Suspecta'' włamać mu się i zabrać dane ,które mi są potrzebne ?

Bardzo proszę o pomoc.

Dziękuje Pozdrawiam --SIWY--

Opublikowano

Napisz do supportu steama, z twoja wiedzą nic nie zrobisz no i załatwisz to legalnie ;)

Opublikowano

@NopeDotAvi

Pisałem ,narazie nie odpisali ,a z tego co wiem aby odzyskać JAKIE kolwiek konto trzeba mieć cdkey jednej z gier którą mamy w bibilotece tyle ze nie mam ani rzadnej :/

Opublikowano

@NopeDotAvi

Pisałem ,narazie nie odpisali ,a z tego co wiem aby odzyskać JAKIE kolwiek konto trzeba mieć cdkey jednej z gier którą mamy w bibilotece tyle ze nie mam ani rzadnej :/

Jest wiele sposobów weryfikacji. Wystarczy, że poczekasz i załatwisz to legalnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...