Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki byście chcieli serwer ?

emka10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w opisie, jaki byście chcieli serwer, żebym zrobił.

Podawajcie przykłady w postach, pozdrawiam.

cr7.png

Kontakt:
GG:7779508
Steam: Low. | Graphics

Opublikowano

Serwer na modach 120-150+ tech, adventure, rpg.

Mody techniczne takie jak, ic2, applied, dartcraft, thermal, mekanism, itp itd są z*******e, bo gra się na nich nie nudzi.

Za każdym razem jest fajnie i jest co robić dlatego ja jak najbardziej preferuje takie serwery.

Kappa.

Opublikowano

Ja najbardziej lubię SkyBloc'ki, więc liczę że powstanie taki, który będzie przyciągał graczy.
Przydałoby się tam jakieś fajne PvP, ładny spawn, z 3 minigames'y. Dodać stoniarkę oraz "Kto pierwszy przepisze kod".
Możesz zrobić też lotto.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Wszystko wyżej można znaleźć w necie a nawet na forum jest kilka rpg skyblock i servery na modach więc nie będzie to nic nowego ;/ ....

A brakuje serverów standard czyli No-Plugin czysty survival bez zbędnych i marnujących ram pluginów dodatkowo taki server byłby elitą z racji tego że nie ma za dużo takich

Są Hard gdzie są gildie albo lwc ale to nie to samo co czysty survival z opcją okradania innych graczy :P

TEMAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...