Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry typu zombie

fentales

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko, nie jestem pewny czy napisałem to w dobrym temacie. Szukam gier typu unturned multiplayer, chodzi głównie o zombie, jak i o paliwo. Uwielbiam gry w której, żeby jezdzić samochodem, trzeba znależć paliwo. Bronie jak i amunicje musisz oszdzędzać, mowię oczywiście o grze typu open world. Oprócz takich gier, czy istnieje gra w której są takie same opcje ale jest mozliwość przemieszczania sie powietrznie, tzw latanie samolotami, czy helikopterami.

Wiecie lużna gra z survi z kumplami.

Zawsze w grze typu zombie; może inaczej, unturned to gra marzeń, gdyby zostało wprowadzone przemieszczanie powietrzne, czy wodne. Jednak zależy mi tylko na powietrznych :^

Opublikowano

Niedługo raczej wprowadzą, w Unturned, ale to tylko przypuszczenia. Możesz pograć w DayZ, lecz tam samolotem nie polatasz. Wyszła też nowa gierka na Steam H1, coś takiego. Ale opinie nie są za dobre. :v
PS: w złym dziale napisałeś :P

Opublikowano

Niedługo raczej wprowadzą, w Unturned, ale to tylko przypuszczenia. 

Na samoloty w Unturned jeszcze sobie trochę poczekamy. 

Polecam Investation: Survivor Stories, osobiście nie grałem i nie jestem pewien czy są tam pojazdy latające, ale dużo dobrego o niej słyszałem.

Opublikowano

H1Z1 i słabe opinie? Nie wiem w jakim świecie żyjecie ale H1Z1 jest jedną z lepszych gierek survival, dodatkowo ma dobre opinie :>.

@Xanter nie krzycz, dobra :<?

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

H1Z1 i słabe opinie? Nie wiem w jakim świecie żyjecie ale H1Z1 jest jedną z lepszych gierek survival, dodatkowo ma dobre opinie :>.

Recenzje użytkowników: Mieszane (10,230)

I złe też.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...