Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokada konta i automatyczne sklepy

awesomik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam 2 pytanie dotyczące CS:GO.

Po pierwsze, na swoim steamie, którego mam na komputerze od paru lat rok temu zainstalowałem cs:go. Z tego co pamiętam, to tam wydałem z 5 euro na skiny, wszystko bez problemu. Tym razem, przy powrocie po roku i doładowaniu konta za 20 euro paypalem dostałem blokade na 30 dni. Nie powiem, że nie jest to irytujące. Moje pytanie brzmi: czy jeżeli kupiłbym cd-keya i utworzył nowe konto z cs:go to czy przy doładowaniu konta przez PSC też dostanę blokadę ? Chciałbym mieć w końcu dostęp do rynku :D

Po drugie, widziałem że jest coraz więcej tych "automatycznych" sklepów ze skinami CS:GO. Moje pytanie tutaj - na ile są one automatyczne ? Czy można dostać skina 30 sekund po wpisaniu kodu z sms'a?

Dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

Witam, mam 2 pytanie dotyczące CS:GO.

Po pierwsze, na swoim steamie, którego mam na komputerze od paru lat rok temu zainstalowałem cs:go. Z tego co pamiętam, to tam wydałem z 5 euro na skiny, wszystko bez problemu. Tym razem, przy powrocie po roku i doładowaniu konta za 20 euro paypalem dostałem blokade na 30 dni. Nie powiem, że nie jest to irytujące. Moje pytanie brzmi: czy jeżeli kupiłbym cd-keya i utworzył nowe konto z cs:go to czy przy doładowaniu konta przez PSC też dostanę blokadę ? Chciałbym mieć w końcu dostęp do rynku :D

Po drugie, widziałem że jest coraz więcej tych "automatycznych" sklepów ze skinami CS:GO. Moje pytanie tutaj - na ile są one automatyczne ? Czy można dostać skina 30 sekund po wpisaniu kodu z sms'a?

Dziękuję i pozdrawiam.

Tak , bo po zakupie gry/doładowaniu steam otrzymujesz blokadę rynku na "Miesiąc".

Nic nie zrobisz ^^ trzeba cierpliwie czekać.

Co do drugiego pytania nie opłaca inwestować pieniążków w takie coś jak te skiny "Automatyczne".

Na twoim miejscu jak i na moim omijał bym tego typu rzeczy SZEROKIM łukiem.

Opublikowano

@awesomik

2. Może i można ale te słowo automatycznie wybieramy skiny mnie nie przekonuje dostaniesz skina za 0.04-0.10 .

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...