Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale DE torrent

Kubanosek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś może mi podać link do torrenta nostale DE ponieważ przez gameforg nie mogę zainstalować (Mam nostale PL tylko ze zainstalowane przez torrent). Byłbym bardzo wdzięczny :)

Opublikowano

Heyo , od razu jak zobaczyłem ten temat poleciałem szukać i wiesz co ci powiem , niedawno była możliwość do ściągnięcia przez torrent ale tera jej nima :O dziwne ,czasy nastały . Nawet poszukałem na forum i nie znalazłem ,wiem że cie nie pocieszyłem ,ale miej świadomość ,że na razie nie ma chyba takiej możliwości . 

Opublikowano

Szkoda :( A może wiesz jak naprawić mój błąd a mianowicie taki:Nazwa pliku, nazwa katalogu lub składanie etykiety woluminu jest niepoprawna. Może chociaż na to jest jakieś rozwiązanie ^^

Opublikowano

Szkoda :( A może wiesz jak naprawić mój błąd a mianowicie taki:Nazwa pliku, nazwa katalogu lub składanie etykiety woluminu jest niepoprawna. Może chociaż na to jest jakieś rozwiązanie ^^

1.Reinstall.

2.Uruchom jako administrator.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...