Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki serwer na 1.7.2?

Chocoszok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli dobrze zrozumiałem to powiem ci szczerze, że ciężko teraz rozreklamować i zdobyć graczy. Także radziłbym Tobie wymyślić coś czego jeszcze nikt nie stworzył ;)

Opublikowano

Ja preferuję SkyBlock'a.
Aktualnie mało jest SkyBlock'ów.
Jeżeli zrobisz dobrego skyblock'a z dobrymi pluginami masz duże szanse na powodzenie.
Mógłbyś dodać m.in. minigames'y, pvp, stoniarkę, lotto i kto pierwszy przepisze kod.
Nie zapominaj o dobrej stornie. ;)

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Polecam ci jednak wybrać inny tryb tak jak pisali to koledzy wyżej. Możesz zrobić jakiś dobry Jail z gangami, narkotykami, ciekawymi eventami lub wymyślić oryginalny tryb jakiego jeszcze nie było (wiem, że to trudne, ale jak ktoś jest kreatywny to dla niego może to być proste).

A jeśli mam już wybierać miedzy easyhc lub chestpvp to rób chestpvp. Jednak jak to pisał Pecet48 "ciężko ci się będzie rozreklamować i zdobyć graczy"

Opublikowano

Nie ogarniam po co na siłę robić serwery, których jest już mnóstwo, a żeby ktoś tam grał to by musiał PewDiePie zareklamować.

Tak jak @XXrexonXX polecam zrobić jaila, jest to naprawdę fajny tryb, którego w tych czasach brakuje. Jakieś dodatki typu kopalnia w strefie pvp, aby gangi współpracowały itp.

Lepiej się pomęczyć i zrobić coś niezwykłego, niż w chwilę zrobić kolejny nudny serwer z 10 online.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...