Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Packer nie pakuje item_proto

watus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Korzystam z metin2 file archiver 2.3. Rozpakowałem locale, później item_proto, dokonałem zmian, chcę zapakować a tu dupa.

Myślałem że gdzieś we wpisach zrobiłem jakiś błąd, ale jednak nie, sprawdziłem jeszcze raz i to samo.

Jak ro spakować? Może jakiś inny packer?

Opublikowano

swoje pliki czy gotowiec?

weź rozpakuj od nowa locale_pl i wypakuj od nowa item_proto i dodaj od nowa ponieważ nieraz tak się dzieje

banner.png

Opublikowano

@TeDPL

Rozpakowałem od nowa i nie działa.

Problemem może być to że w nazwach itemów są "nienormalne" znaki typu znaki zapytania, chińskie znaki?

<Item vnum="20" name="장검+0" gb2312name="D?gi Miecz+0" type="1" subtype="0" weight="0" size="2" antiflag="32" flag="1" wearflag="16" immuneflag="0" gold="400" buy_price="400" limittype0="1" limitvalue0="5" limittype1="0" limitvalue1="0" applytype0="7" applyvalue0="27" applytype1="0" applyvalue1="0" applytype2="0" applyvalue2="0" value0="0" value1="13" value2="15" value3="15" value4="19" value5="0" socket0="0" socket1="0" socket2="0" socket3="0" socket4="0" socket5="0" refine_vnum="21" refine_set="1" magic_pct="15" specular="0" socket_pct="1" />

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...