Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze 10 gier

.kropek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, będę tu umieszczał moje ss'y po pierwszych dziesięciu gier z placement'ów.

Gra pierwsza:

Powiem tak: było ciężko. Myślałem, że nie wykeruje tych bobów, ale jednak się udało.

SiFbb.jpg

Opublikowano

Ashe 172 CS w 43 minucie. Piękna farma <3

Ładnie wycarry'owałeś Vi, powodzenia w dalszych grach :>

172 farmy to powinno się mieć w 30-35minucie :D

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

172 farmy to powinno się mieć w 30-35minucie :D

180 farmy to powinno się mieć w maksymalnie 25 minucie (choć w silverze jak ktoś w ogóle tyle farmy osiągnie to to jest cud)

Opublikowano

180 farmy to trzeba miec w 20 min. Tak na serio to wkurza mnie pisanie ile farmy w której minucie, powinno być jak najlepiej a wy pisząc tak ustalacie limit, część ludzi osiągając liczbę którą usłyszy juz czuje że jest dobra, a tak naprawde polega to na tym że należy jak najwięcej farmy, a wasze progi są za małe

PS. mój próg jest oczywiście do osiągnięcia jakby ktos się chciał kłucić, i wcale nie trzeba dobijać każdego miniona idealnie.

Tak do tematu, gg wp ładnie wycarrowałeś, powodzenia w następnych grach.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Eh, jakie Ty masz szczęście, że masz normalnych teammate'ów. Ja takiego szczęścia nie mam...

Nic tylko pogratulować ;)

Opublikowano

Jaka dywizja w poprzednim sezonie? 

Ładnie ładnie :)

G5 z chujowym MMR.

Czwarta gra z dzisiaj:

5Islg.jpg

Piąta:

KhaZix z platyny.

jDEif.jpg

Szósta, wysłali mnie na mida:

2kTUe.jpg

Siódma gierka, tym razem z moją Vi:

5W7nb.jpg

Gra ósma:

Co by tu powiedzieć, GP afk, do tego bot, który chodził 2v5.

GLc3f.jpg

Opublikowano

Chyba zacznę grać do z kimś kto chociaż trochę ogarnia. Zagrałem 10 gier, 6 wygranych i 4 przegrane.

Wylądowałem w S IV.

Jestem zażenowany tą sytuacją.

Mam nadzieję, że nie będę dostawał po 20 LP za mecz i szybko z tego ścierwa się wydostanę.

Tu dwie ostatnie gry:

WItLh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...