Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzisz o tym spawnie?

szalka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te ścieżki mogłeś zrobić nie prosto tylko krzywe np.

\ 

\

/

\

Chyba wiesz o co mi chodzi i nie dodawaj więcej lamp jedna - dwie wystarcza.

A i dodaj jakieś domki średniowieczne.

Ocena: 5.7/10

Pozdrawiam Drakuś.

Opublikowano

Spawn jak spawn, zwyczajny spawn polowy serwerow hc/sv gildie. Wygladaja one ogolnie jak budowane przez 5 minut. Chociaz po co jakis misterny spawn hmm, lepiej zatroszczyc sie chyba o spolszczenie pluginow same pluginy ogar nickow na czacie i wszystko tak aby to jakos wygladalo.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Przcietny spawn dla mnie nie liczy sie zabardzo budowla spawnu tylko nawet moze byc z neta by najgorzej nie wygladal ale liczy sie serwer administracja i gracze.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

Opublikowano

Według mnie znajduje się zadecydowano za mało rzeczy koło spawnu. Zbuduj w około domki, jakieś drzewa i myślę, że spawn będzie nie najgorszy. ;)

Opublikowano

Jeśli chodzi o sam spawn 9/10.

• Estetyczny 
  • ciekawy
  • nie jest zaśmiecony
  • kreatywność na  + z tymi ludkami 
  • Jedynie co to krajobraz jest "normalny" tzn. nie ma nic poza naturalnum groundem. Zbuduj coś obok spawnu. Chyba, że o to właśnie chodzi to jest git :)
2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Spawn jest zbyt pusty, podmieniajac texture dirta na piasek bedzie to pustynia z z paroma kamieniami, dodaj cos i bedzie dobrze.

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

Całkiem ładnie, ale jakoś trochę mi tam pustką wieje :/ Trochę nie podoba mi się też teren otaczający cały spawn, niezbyt dobre miejsce na wybudowanie tego xD.

Opublikowano

Spawn mały i pusty. Mógłbyś dodać jakieś drzewa i inne rośliny wokół spawnu, żeby to jakoś urozmaicić. Mi się jakoś ten spawn nie podoba. 

Opublikowano

Za mały ten spawn, pouzupełniaj te pustki bo nic prawie tam nie ma. Na razie moja ocena to 1,5/10

Opublikowano

Tak naprawdę tylko drogi rzucają się w oczy ;)

Wielkość spawnu nie gra tu roli tylko jego "dopiększenie" którego tu brakuje.

Dorób domki, drzewa, jeziora, itp.

Ocena 4/10

ICraft

Survival + Gildie + Specjalne itemy

icraft.yfun.pl
[1.10, 1.9, 1.8]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...