Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy laptop

CzarliOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wpadł mi w ręce laptop Lenovo Flex 2 14.0. I rodzi się pytanie, w co mogę na nim zagrać? Dotychczas gram na nim w ETS 2 i Don't starve. Powiecie mi co on może uciągnąć? Jakie tytuły na przykład z serii NFS i innych gierek.

Jego specyfikacja:

System: Windows 8.1 64 Bit

CPU: Intel® Core i3-4030U CPU @ 1.90GHz (4 CPUs), ~1.9GHz

RAM: 4096MB

GPU: Intel® HD Graphics Family 1792 MB

DirectX 11

Opublikowano

Jakieś starsze gry pójda. Zalezy czy masz Bay Trail czy Ivy Bridge lepiej IVY :P

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Jakieś starsze gry pójda. Zalezy czy masz Bay Trail czy Ivy Bridge lepiej IVY :P

a co to jest to "Bay Trial" i "IVY Bridge"?

Opublikowano

Rodzaje kart graficznych HD.

Podaj link do sklepu czy tam skąd kupiłeś ten laptop.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Ciężko wpisać gry z 2012 roku ? Zreszta co cię zmusiło do kupna tego shitu ?

1.Czy ciężko? - Nie, nie jest to ciężkie ale jak zapewne wiesz (albo i nie),że gry niezależnie od roku wydania mają różne wymagania.

2.Co mnie zmusiło? - Nic mnie nie zmusiło, po prostu taki wybrałem i tyle. To moja sprawa co kupuję.

PS: Przed znakami takimi jak znak zapytania nie daje się przerwy.

Opublikowano

Pobrałem sobie NFS Most Wanted 2012 i śmiga. Jakieś gierki o podobnych wymaganiach?

A może napiszesz chociaż, jakie kategorie Cię interesują? Z serii NFS możesz zagrać np. w World'a ("darmowa" ścigałka MMO).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Symulatory, Akcji, Przygodowe, Wyścigi/Rajdy,

W Worlda grałem ale denerwujące jest to że po pierwsze: Jak nie masz hajsu to sobie nie pograsz. Po drugie przy słabym necie cały czas rozłącza

Opublikowano

Symulatory, Akcji, Przygodowe, Wyścigi/Rajdy,

W Worlda grałem ale denerwujące jest to że po pierwsze: Jak nie masz hajsu to sobie nie pograsz. Po drugie przy słabym necie cały czas rozłącza

Wiesz... da się pograć bez wydawania hajsu i można całkiem nieźle sobie radzić ;) Możemy podyskutować na PW na ten temat (jeśli chcesz :P).

Inne propozycje:

- Seria GTA

- NFS MW (2005), Carbon, UG2

- Colin McRae: DiRT

- TDU 1 i 2

- GRID

HB5fLf7.png

Opublikowano

Dirt 2 bardzo fajna i przyjemna rajdówka możliwe że pójdzie.

Raczej powinna bo na starym Pentium 4 i Geforce 6600 chodziła na minimalnych :D

Do tego ten dubing <3 

Naprawdę gra godna polecenia :P

Wiesz... da się pograć bez wydawania hajsu i można całkiem nieźle sobie radzić ;) Możemy podyskutować na PW na ten temat (jeśli chcesz :P).

Inne propozycje:

- Seria GTA

- NFS MW (2005), Carbon, UG2

- Colin McRae: DiRT

- TDU 1 i 2

- GRID

-GTA to moja ulubiona gra i próbowałem zainstalować sobie GTA IV ale na windowsie 8.1 nie da się pograć. (No chyba że jest już jakiś sposób o którym nie wiem.)

-NFS MW 2005 to klasyk :D Teraz pogrywam w 2012 ale na 100% do niego wrócę ;) A co do innych to może sprawdzę, teraz mam w planach Shifta 2 i 1 ;)

-Dirt też jest super ;)

-Test Dirive Unlimited grałem lecz akurat ta gra nie jest dla mnie stworzona, sam nie wiem czemu ale jakoś mi nie przypadła do gustu :/

-GRID ma według mnie fajnie rozpracowany system rozgrywki między innymi przez możliwość cofnięcia czasu i też się fajnie gra ;)

PS: Dzięki za propozycję popisania o Worldzie, pewnie się odezwę jeśli złodzieje (PLUS) przywrócą mi transfer :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...