Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL Aktualizacje LeagueSharp

xOstateczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już pobieram, i ocenię. Jeżeli ktoś umie to niech sprawdzi czy jest KeyLogger wiecie o co chodzi :P

@Edit- Paczka spoko, ale skryptów strasznie dużo. Pousuwałbym, te które nie są zbyt często używane.

@Edit2- Pomożesz? Mam CompilingError

Opublikowano

Już pobieram, i ocenię. Jeżeli ktoś umie to niech sprawdzi czy jest KeyLogger wiecie o co chodzi :P

Ten wirus nie zrobi nic groźnego z systemem, więc spokojnie można przepuścić.

KeyLoggera nie ma, chyba taki głupi to ja jeszcze nie jestem :D

Dziwne, mi normalnie działa ... 

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Byłoby świetnie, gdybyś aktualizował tę paczkę, a moderator by ją przypiął. @Zarax @Renissance @Szymico

Rada: pisz na górze tematu jakimś kolorkiem datę aktualizacji. Za każdym razem, gdy będziesz aktualizował paczkę, zmień kolorek - wzrokowcom to rzuci się w oczy.

Opublikowano

Byłoby świetnie, gdybyś aktualizował tę paczkę, a moderator by ją przypiął.

Rada: pisz na górze tematu jakimś kolorkiem datę aktualizacji. Za każdym razem, gdy będziesz aktualizował paczkę, zmień kolorek - wzrokowcom to rzuci się w oczy.

Dzięki za radę, postaram się stosować do tego.

Aktualizacje będę dawał jak najszybciej, ale nie mówie, że będą często!

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Jakie skrypty się tam znajdują tylko te podstawowe bez 500 skryptów których i tak nie użyjesz ?

Zaraz sprawdzę, oraz Ci odpiszę ;)

@Edit

Inforumuję z góry zapewniam, że NIE MA tam żadnego KeyLoggera #confirmed info

Są potrzebne skrypty i liby marksman jungler timer hax etc. Żeby nie było płaczu należy odpalić customa i w wyborze bohatera  kliknąć na górze ''Unknown'' gdy ma się wszędzie compilling error, następnie zaktualizować common i kliknąć, ''aktualizuj wszystkie skrypty'' Pare skryptów nie dostało jeszcze, update od autorów. Ale najważniejsze skrypty są :)

Opublikowano

Windows Defender wykrył keyloggera, nie polecam.*

Może zastąpic chuyowa paczkę od hemema i shitejka.

Co ile będą jakieś aktualizacje?

* = Suchar

graphic.png

Opublikowano

Windows Defender wykrył keyloggera, nie polecam.*

Może zastąpic chuyowa paczkę od hemema i shitejka.

Co ile będą jakieś aktualizacje?

* = Suchar

Jeżeli uda mi się wszystko zoorganizować, to wraz z @MrHituPlay będziemy coś kombinować.

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

1.Zarax jak możesz wprowadz zakaz udostepniania swoich paczek (patrz. hehem - keylogger)

2.Spieprzaj z tym skoro wystarczy odpalić głupiego L# i masz zaktualizowanego + ewentualnie update common - ja p******e.

3.Useless - od tego jest spis skryptów i bierze się, który jest najlepszy - 2x ja p******e.

Jeżeli wy zaufacie kolejnej osobie to jesteście tępi jak but. Mam nadzieje, ze zostanie temat usuniety z kwitkiem.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

1.Zarax jak możesz wprowadz zakaz udostepniania swoich paczek (patrz. hehem - keylogger)

2.Spieprzaj z tym skoro wystarczy odpalić głupiego L# i masz zaktualizowanego + ewentualnie update common - ja p******e.

3.Useless - od tego jest spis skryptów i bierze się, który jest najlepszy - 2x ja p******e.

Jeżeli wy zaufacie kolejnej osobie to jesteście tępi jak but. Mam nadzieje, ze zostanie temat usuniety z kwitkiem.

Hah, człowieku, ja nawet nie wiem co to jest keylogger i do czego służy :)

Jeżeli nie ufasz człowiekowi, to nie musisz. Żegnam.

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Jak komuś się nie chce spędzać pół godziny na pobieraniu każdego skryptu, to może użyć paczki. Nie jest to nic złego, wystarczy trochę myśleć.

Może w ogóle wprowadźmy zakaz wstawiania plików na forum?

Opublikowano

Nie ma to jak skopiować paczkę mojego autorstwa, upewnienie się że nie ma w niej keylogger'a i wypuścić ją jako "swoją".

To po pierwsze.

Po drugie, nie będzie działać.

Sam dojdź do tego, czemu tak twierdzę.

Na dodatek Leaguesharp.loader.exe zmodyfikowany przez Mistejka..

eSwH2k3.png

Opublikowano

Nie ma to jak skopiować paczkę mojego autorstwa, upewnienie się że nie ma w niej keylogger'a i wypuścić ją jako "swoją".

To po pierwsze.

od kiedy multikonta nie sa zabronione ?

@top

dobrze ze nie nawaliles 12975135 skryptow ktorych i tak sie nie uzywa 

Dlaczego blezur broni non premium ? 

bo sam nim jest

Opublikowano

To po pierwsze.

Hmm... Powiedzmy tak, skopiowałem zawartość skryptów i Leaguesharp.loader.exe ( oczywiście wyedytowałem troszkę).

Pluginy usunąłem i wgrałem na nowo, bo błąd wywalały. :) Coś jeszcze?

//edit: Aha jest jescze wiele innych powodów dlaczego udostępniłem, np. Nie będzie w tym KeyLoggera, będę aktualizował - nie kopiował od cb , a i jeszcze -> nie będzie to żadne "kliknij UPDATE", tylko po prostu ściąganie na nowo, by uniknąć "włamania się" jak to powiedziałeś.

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

@xOstateczny

Nie, żebym się czepiał, ale...

dV8cik4.png

Przecież powiedziałem że to ctrl + c ctrl + v.. nawet zmodyfikowanego leaguesharp.loader'a zostawił.

Powtarzam -> NIE MA KEYA! Proszę doczytywać, tamto jest zabezpieczone :)

Kolega wyżej napisał jak to zrobić :)

Nadal nie będzie działać..

eSwH2k3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...