Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League of Legends MPC TEAM

Ambrozjak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie to Ty jestes randomem na tym forum :)

Masz pytania to pisz, po to jest ten temat.

Tu nie chodzi dla kogo ktoś jest tylko o fakty. Nikt cię nie zna. 

I udawanie kogoś ważnego, bo "wpadłeś" na pomysł, który był już 3 lata temu, o którym oczywiście nie wiesz.

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież zadałem pytanie. Tak wchodzisz i nic od siebie nie dajesz a wymagasz. Więc napisanie czegoś o sobie nie powinno być czymś dziwnym.

Po pierwsze nie zadales pytania... zadnego.

Po drugie dla mnie to Ty tutaj nic nie dajesz na forum, rozkazywac sobie nie pozwole, masz pytania to zadaj pytanie. Przypominam, ze pytania konczy sie pytajnikiem.

W league of legenda gram od 4/3 lat. Osiagnialem master tier. Na glowne konto mialem bana, aktualnie pod koniec tego sezonu mialem diament. Mam na imie Jakub, 17 lat.

Opublikowano

Jaki buc xD

Typ przychodzi znikąd i ma pretensje, że ktoś coś od niego wymaga. Bo to przecież wielki pan urażony, dowódca oficjalnej (powtarzam OFICJALNEJ) drużyny legend, którą on we własnej osobie poprowadzi do zwycięstwa. Strażnik domowego ogniska, a w szafce ma czipsy i batony.

W pierwszym poście jest nic, a było jeszcze mniej. Dobrze, że ktoś doradzał i było coś tam edytowane.

W ogóle atakuje porządnych ludzi od samego początku, no lol.

Udanej współpracy życzę.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ten team wypali, mówie wam to!!1! Za rok będziecie oglądać ich mordy na lcsach, a makin będzie się kompał w wannie z hajsem od reklam, ja to wiem. A tak serio to dojebaliście z tą godziną dziennie. Samo dobieranie enemy to 7 min. Z czym do ludzi?

Opublikowano

Za co miales bana z ciekawosci? Co do tych randomow to roccater~ farex, ma vipa wiec cos robil na forum - byly mod lola jak sie nie myle to tez gm, moj "kolega" z moder teamu lola, to samo emode rowniez byly mod lola, moj uczen z teamu moderacyjnego, w dodatku fajny gosc. Oni pokazali ze zrobia cos dla forum swoimi czynami wszesniej niz oglosili wielki event,a ty? Pokazles sie z nikad.

Sory za bledy ale pisze z tel

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Temat zostaje zamknięty, bo widzę, że tylko prowokują pewne osoby. Nie interesuje mnie Farex, ani eMode - czym się zasłużyli, itp. Nie ma ich obecnie w zespole działu LoL. Jeżeli macie jakieś uwagi, to zapraszam na PW, byle pisać z sensem.

Poszukiwany jest adc - zgłaszać się do Ambrozjak'a na PW. Pełna lista zostanie ogłoszona w pierwszym poście.

Projekt zostaje zawieszony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...