Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League of Legends MPC TEAM

Ambrozjak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

213321421771142815990.png

Chciałbym uroczyście ogłosić nabór do oficjalnego zespołu MPC w grze League of Legends.

Mam nadzieję, że współpraca nam się ułoży i poprowadzę team do jak największych sukcesów e-sportowych i super zabawy ~ Ambrozjak

post-1033285-0-62151300-1421774702_thumb.png

Nie chciał bym dostać milionów podań typu:

"Siemka jestem w bronze 5 ale to only przez team, tak naprawdę jestem pro graczem, kupiłem myszka razera krakena i mogę wysłać zdjęcie"

Dlatego wymogi będą dosyć surowe. Mam miejsce dla na razie 8 osób (w niedalekiej przyszłości chciał bym zwiększyć do 12).

Dlaczego 8 osób? 5 grających i 3 rezerwowych.

Przejdźmy do rzeczy... wymogi:

Minimum 6-miesięczny staż w grze (gramy na EUNE, przynajmniej na razie)

Minimum Diament 5

Mainowanie jednej pozycji

Minimum 15 lat

Sprawny mikrofon

Stabilne łącze

Możliwość dojazdu na wszelakie turnieje

Chęć trenowania z drużyną o ustalonych wcześniej godzinach

post-1033285-0-32616700-1421774706_thumb.png

Przedstaw się:
Dywizja/Staż w grze:
Coś o sobie:
Dlaczego właśnie Ty:

(Proszę o rozbudowane wypowiedzi)

post-1033285-0-04850000-1421774704_thumb.png

Podania proszę składać NA PW. Na najciekawsze aplikacje, odpowiem na PW.

Dziękuję za pomoc w organizacji TEAMU @Renissance

Dziękuję za zgodę na założenie teamu @Lord Makin

Grafikę wykonał @LeeSinor

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

powodzenia chlopaki

dziwne, że osoba zewnętrzna organizuje takie coś ale jeśli renissance polubiła posta to widocznie tak jest :)

Opublikowano

A gdzie miałyby odbywać się te turnieje ? Bo jak gdzieś nad morzem to nie przejdę całej Polski na jakiś głupi turniej z lol'a xD

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

Team bedzie pelny goldow/platyn?

Czemu tak sądzisz?

dziwne, że osoba zewnętrzna organizuje takie coś ale jeśli renissance polubiła posta to widocznie tak jest :)

To fakt ;)

no widze, maja zgode od makina

ale sukcesow nie wroze ­

Postaram się żeby to wyszło, z mojej strony mogę obiecać, że się będę starał jak tylko mogę! :)

@wilcykiel Sam mieszkam na podkarpaciu, więc też nie przejadę całej Polski, chyba że jakieś mistrzostwa Polski etc. :)

Opublikowano

Postaram się żeby to wyszło, z mojej strony mogę obiecać, że się będę starał jak tylko mogę! :)

W takim razie gratulacje zaangażowania i życzę powodzenia! :)

Opublikowano

Przedstaw się: maciek
Dywizja/Staż w grze: silver 3, ale jak gram z bolem to z diament
Coś o sobie: jestem bardzo dobrym graczem, myśle że moim timmejci też będą
Dlaczego właśnie Ty: bo się nadaje do tej drużyny, tylko gram  3h dziennie

Opublikowano

TEAM powstaje za zgodą Lord'a Makin'a i moją. Ambrozjak jest pomysłodawcą i był chętny do organizacji tego, więc ja postaram się pomóc na tyle, ile będę mogła. Proszę nie pisać "powodzenia", itd., bo będzie to uznane jako spam. Tutaj mają znajdować się pytania odnośnie takiego TEAMu ;)

Opublikowano

No właśnie to musiałbyś znaleść krąg ludzi którzy mieszkają w okolicy aby łatwo było wszystkim dojechać na taki turniej . Przynajmniej tak to wygląda z mojej perspektywy . :)

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

A jak Farex zakładał MPC Team Gaming to każdy opluł ( ͡ᵔ ͜ʖ ͡ᵔ ) 

Z brakiem konkretnej dywizji w wymaganiach wątpię na sukces. 6 miesięczny staż jest śmieszny. Chyba, że zależy wam by pograć 4fun, a nie na wygrywaniu turniejów. No i brak wymagania mainowania jednej pozycji.

Będzie jeden skład czy kilka? 

Opublikowano

A jak Farex zakładał MPC Team Gaming to każdy opluł ( ͡ᵔ ͜ʖ ͡ᵔ ) 

Z brakiem konkretnej dywizji w wymaganiach wątpię na sukces. 6 miesięczny staż jest śmieszny. Chyba, że zależy wam by pograć 4fun, a nie na wygrywaniu turniejów. No i brak wymagania mainowania jednej pozycji.

Będzie jeden skład czy kilka? 

Takie coś jak dywizja i mainowanie danej pozycji będę patrzył, myślałem że to oczywiste i nie muszę o tym pisać... poprawię!

Opublikowano

Tak na dobrą sprawę to dywizje moim zdaniem są najmniej ważne . W grach teamowych liczyć się będzie zgranie , taktyka itp. Oczywiście dywizje tez są w jakimś stopniu ważne , lecz według mnie nie najważniejsze .

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

W jaki sposób będziecie wybierać ludzi do teamu? Po suchym patrzeniu na profil czy będą jakieś testowe gry?

Tak na dobrą sprawę to dywizje moim zdaniem są najmniej ważne . W grach teamowych liczyć się będzie zgranie , taktyka itp. Oczywiście dywizje tez są w jakimś stopniu ważne , lecz moim zdaniem nie najważniejsze .

Dywizja jest najważniejsza właśnie ;D 

Co ma "zgranie" kilku silverów (nie mam tu nikogo na myśli) jeśli dostaną w dupe z pierwszą lepszą sklejką diamentów.

Opublikowano

[( ͡ᵔ ͜ʖ ͡ᵔ )]  Zapewniacie zaplecze techniczne (trener, analizator)? Opłacacie zawodników na wyjazdach? Będą koszulki i sprzęt od sponsorów? [/( ͡ᵔ ͜ʖ ͡ᵔ )]

@Ambrozjak prosze o odpowiedz, i jeszcze ponawiam inne pytanie: W jaki sposób będziecie wybierać ludzi do teamu? Po suchym patrzeniu na profil czy będą jakieś testowe gry?

Opublikowano

[( ͡ᵔ ͜ʖ ͡ᵔ )]  Zapewniacie zaplecze techniczne (trener, analizator)? Opłacacie zawodników na wyjazdach? Będą koszulki i sprzęt od sponsorów? [/( ͡ᵔ ͜ʖ ͡ᵔ )]

@Ambrozjak prosze o odpowiedz, i jeszcze ponawiam inne pytanie: W jaki sposób będziecie wybierać ludzi do teamu? Po suchym patrzeniu na profil czy będą jakieś testowe gry?

Jeżeli chodzi o $$$ to nie jest pytanie do mnie (ja organizuję, nie płacę). 

Oczywiście, będą gry testowe.

@edit: podania proszę składać na PW

Opublikowano

Nie On będzie , podawał kawkę ^^

To zależy jaki będzie team, jeżeli znajdę kogoś lepszego od siebie (nie trudno o to myślę) to oczywiście mnie zastąpi. Nie po to organizuje ten temat żeby na siłę wbić się do składu... proszę sobie nie myśleć ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...