Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League of Legends MPC TEAM

Ambrozjak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstaw się: Yo, jestem... Jak narazie nie mam zadnego przydomka, wiec po prostu Albi xD 
Dywizja/Staż w grze: Gram od poczatku s3, stosunkowo malo ale osiagnalem Platyne jeszcze w tym samym sezonie, na tamte warunki to bylo bardzo wysoko( +3 lp w b1/s1/g1/p1 etc.), a zajelo mi to ledwie pol roku. 
Coś o sobie: ~~~ Nie mam za duzo o sobie do powiedzenia, przystosowuje sie do towarzystwa. Na moim main koncie bylem D2 ~

moQe4oN.jpg

Jak i Master Tier na 3v3.  

Zdjecie kolegi, ja jestem Katatuki, Ezreal :D 10904441_747028202033064_627407151957320 

Lecz zostalem zbanowany i mam aktualnie konto w p2, w tydzien wybity z Golda, na poczatku sezonu na pewno znajde sie w diamencie minimum /// A no i bylem Finalista 1v1 turnieju na MpcForum  :P

Dlaczego właśnie Ty: Mam duzo wolnego czasu, jestem chetny do grania wszelakich turniejow. Moje Main linie to Top/Adc, niestety Adc niedawno zaniedbalem  badz co badz nadal jestem na bardzo dobrym poziomie. Nie spinam sie, nie wyzywam, porazki przyjmuje z dystansem... Chociaz in game zachowuje sie powaznie, jesli nikt oczywiscie tego nie zakloca xD  / / / Wiecej moge opisac PW/LoL.

~ Slaba Farma.

Pozdrawiam.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

c*****e bez landiago na tym forum tylko on potrafi grac

dzieks mordo niestety moja kariera juz sie skonczyla i koncze z esportem moze kiedys wroce pozdrawiam na razie spogladam z gory na nowe rodzace sie talenty

­

Opublikowano

co sie ojca wstydzisz

??

+ @Ambrozjak jak na moje oko , powinieneś grać, Twój pomysł itd. Grupie potrzeba lidera, nie koniecznie ma to być najlepszy gracz z drużyny , lider musi być pomocny , stanowczy miły itp. Myślę, że powinieneś zostać Liderem i nie siedzieć na ławce . Takie jest moje zdanie .

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

Przez 6 miesięcy wbić Diament to chyba na BOLU, albo ja po prostu jestem taki słaby i w ciągu 1,5 roku wbiłem tylko golda 1 :<

anyway powo

Jesli chodzi o mnie to to byl Plat i wtedy nie wiedzialem nawet co to BoL :D

btw.

4yRBLiS.png

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

O kurde. To już powoli zaczyna pajacerką zajeżdżać :D Tylko godzina dziennie.

Lepiej sobie odpuścić, bo nie ma sensu.

Opublikowano

Nie przesadzajcie, to początek, to nie są w LCS żeby móc grać w LoLa cały dzień, mają życie prywatne, szkołę czy pracę, z czasem się to pewnie zmieni, więcej czasu na to zaczną poświęcać. Życzę powodzenia.

Opublikowano

Nie przesadzajcie, to początek, to nie są w LCS żeby móc grać w LoLa cały dzień, mają życie prywatne, szkołę czy pracę, z czasem się to pewnie zmieni, więcej czasu na to zaczną poświęcać. Życzę powodzenia.

Nie przesadzajcie też w drugą stronę. Godzina to jest nic. Powinny być przynajmniej te 3-4 gry dziennie.

Opublikowano

Nie przesadzajcie też w drugą stronę. Godzina to jest nic. Powinny być przynajmniej te 3-4 gry dziennie.

Powinny , ale skąd oni czas na to wezmą xD

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

Powinny , ale skąd oni czas na to wezmą xD

To już nasza sprawa. Skoro nie dołączasz, to proszę, abyś zaprzestał zbędnego spamu w tym temacie. Tak samo @ROCCATer

O kurde. To już powoli zaczyna pajacerką zajeżdżać :D Tylko godzina dziennie.

Lepiej sobie odpuścić, bo nie ma sensu.

Temat został dziś dodany, daj szansę Ambrozjak'owi. Nie wyjdzie ten pomysł, zespół? Trudno, spróbować zawsze warto.

@topic: Podania proszę składać na PW do @Ambrozjak

Opublikowano

Temat został dziś dodany, daj szansę Ambrozjak'owi. Nie wyjdzie ten pomysł, zespół? Trudno, spróbować zawsze warto.

Ja tylko wam radzę, żeby było dobrze i mówię z własnego doświadczenia z grania w teamach.

Opublikowano

Ja tylko wam radzę, żeby było dobrze i mówię z własnego doświadczenia z grania w teamach.

Jak masz takie Wielkie doswiadczenie to zapraszam na pw, rady sie przydadza. Wytykanie bledow na forum raczej nikomu nie pomoze, tylko zaspokoi niezrozumiały dla mnie Twoj bol. PW :)

Opublikowano

Ok @Ambrozjak kim ty jesteś, twoje doświadczenie, kilka słów o sobie, jaka będzie twoja rola w tej drużynie, coś od siebie.

Wypracowanie na jutro, około 250 słów.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ok @Ambrozjak kim ty jesteś, twoje doświadczenie, kilka słów o sobie, jaka będzie twoja rola w tej drużynie, coś od siebie.

Wypracowanie na jutro, około 250 słów.

Nie rozumiem czemu wlasnie Ty mial bys mi mowic co ja mam robic, chyba sie Panu role pomylily. Masz pytania to pisz.
Opublikowano

Nie rozumiem czemu wlasnie Ty mial bys mi mowic co ja mam robic, chyba sie Panu role pomylily. Masz pytania to pisz.

Nie obrażając oczywiście, jesteś tak zwanym "randomem" na forum, więc to normalne, że chcemy wiedzieć kim jesteś :>

Opublikowano

Nie obrażając oczywiście, jesteś tak zwanym "randomem" na forum, więc to normalne, że chcemy wiedzieć kim jesteś :>

Dla mnie to Ty jestes randomem na tym forum :)

Masz pytania to pisz, po to jest ten temat.

Opublikowano

Przecież zadałem pytanie. Tak wchodzisz i nic od siebie nie dajesz a wymagasz. Więc napisanie czegoś o sobie nie powinno być czymś dziwnym.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...