Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Spis skryptów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak reszta z was, gdyż raczej niewiele osób dzieli się swoimi przeżyciami z cheatowania, ja na przykład nie znoszę "Orbwalkingu", dobrze mi się gra gdy steruje sam prawym przyciskiem, może to kwestia przyzwyczajenia. Niektóre skrypty wykorzystują orbwalking do robienia combo czy harasowania, a w innych (i tylko z tych korzystam) ustawia się osobne klawisze, które same mi nie łażą postacią - to mnie strasznie denerwuje. Teraz co do pomysłów, to jeśli są tam gdzieś też takie marudy jak ja, to może dobrze by było dodać przy skrypcie które rozwiązanie wykorzystuje?

Trzeba się przyzwyczaić, myszkę musisz trzymać pod championem a wtedy masz największą kontrolę.

• Odpowiedzi 217
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziwna sytuacja z tym bo Hehehem nie wgrał tego keylogera na 100% sprawdzałem paczkę starą i teraz nadal ją mam i nie było nic

Ktoś inny musiał w tym grzebać coś ^.^

Jeżeli pomogłem polub mój post ;) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Opublikowano

Ktoś coś pobiera ?

ja mam nadal twoją paczkę przed "keyloggerem" i ją propsuje. Mój antyvir nie pozwoliłby mi na keyloggera :3 (Bitdefender). @1361622928-U485574.pngBrainOnly będzie jakiś update paczki?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Spis utility skryptów zostanie dokończony na dniach (tym razem zostanie dokończony).

Zastanawiam się nad dodaniem changelog'a.

Status L# zostaje zmieniony na "Nie działa!" ze względu na patch 5.2, który nadziejdzie dzisiejszej nocy.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Proponuje usunąć GagongSyndra (Updated) Q+E praktycznie w ogóle nie trafia (centymetry obok za każdym razem )

wCAZfSW.png

Opublikowano

Proponuje usunąć GagongSyndra (Updated) Q+E praktycznie w ogóle nie trafia (centymetry obok za każdym razem )

W 5.1 działała jak powinna.

Mógłbyś opisać chociaż co robi ten "najlepszy" skrypt na każdej z postaci...

Hmm opis mi się przyda, no nie powiem ;3­

Hmm.. pomyśle nad tym, pamiętaj że te skrypty wraz z czasem się zmieniają i spis ogarnia jeden człowiek (ja).

Najpierw zostanie dokończony spis Utility, później się zobaczy co dalej.

Chyba KurisuRiven jest lepsza od FuckingAwesomeRiven.

Sprawdzałem oba skrypty, na ten czas FuckingAwesomeRiven > KurisuRiven.

@

Tak btw. dostałem bana na lol'u.

Konto na którym był używany refund exploit, nfd w każdej grze, xerath ult obvious scripting, evade w każdej grze, Legendary Client od początku aktualizowania przez Eddy'ego, Queue exploit, passive exploit na Ryze i Cass (dawno temu), dropy, BoL VIP, L#, LeagueBot, wszystkie skrypty automatyzujące jak AutoShapporting oraz BlackFeeder.

Pożegnałem się z kontem wczoraj o 19:58, powitałem nowe o 19:59.

[*] stare konto. 

eSwH2k3.png

Opublikowano

UTILITY - będzie spis co robią te skrypty?

Było już mówione. - Autor to nie maszyna, nie zrobi wszystkiego w mgnieniu oka:

Spis utility skryptów zostanie dokończony na dniach (tym razem zostanie dokończony).

/Edit

Zastanawiam się nad dodaniem changelog'a.

Dobry pomysł.

Regulaminowa Sygnatura

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngBrainOnly

Jeżeli chodzi o skrypt MAC to testowałem przed chwilą na vayne i wywala z gry, Wchodze do gry, skryptu nie ma pod shiftem. Naciskam f5 włączył się. Po chwili wywala z gry. 

Jeżeli to moja wina to pomocy ;P

A i jeszcze jedno, testowałem z evade.

Inne skrypty mi działają jak np. do Riven.

Regulaminowa Sygnatura

Opublikowano

Na jakiej zasadzie działa ten skrypt ze Streamem ? Oraz ten i tunes ?

Kliknij w "Joduska.me" znajdującego się obok nazwy skryptu.

Wszystko się tam znajduje, wymagany podstawowy angielski lub jakiś translator.

Nie ma sensu tłumaczenia działania czegoś, co już jest wytłumaczone na oficjalnym forum.

eSwH2k3.png

Opublikowano

jaki skrypt dobry na jinix bo ten od onekey to jest compiling error

a więc jaki jest dobry inny?

Skrypt OneKeyToWin działa do Jinx jak należy. Zaktualizuj go i skompiluj.

Opublikowano

Może był update, już sprawdzam.

/Edit

Perplexed Ezreal też mi nie działa, wszystko updated. Inne mi skrypty działają. Nwm czemu akurat te nie.

Regulaminowa Sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...