Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Global Last Chaos

bercik1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uzyj programu CyberGhost albo podobnego to strona zacznie dzialac.

Co do serwera to dziwaczny jest. Widac ze admin nameczyl sie troche bo sporo jest zmian w grze. Mobki od samego poczatku sa bardzo mocne (przesadnie mocne ) nie wiem po co to .Ceny w NPC dla gracza ktory zaczyna tez sa astronomiczne. HSy dropia slabo w sklepie tez ich nie ma . Wszystko to mozna jeszcze jakos przebolec ale serwer jest prawie pusty. Zadasz pytanie prawie nie ma szans zeby ktos ci odpowiedzial na nie.

Pewnie nie ma graczy poniewaz strona gry nie dziala tak jak trzeba. Dziwne ze admin tego nie zmienil (moze nie wie !!!!).

Opublikowano

Witam jak komuś stronka nie działa wystarczy ręcznie wpisać www.lastchaos.org

Dzieki, bo pomoglo ! 

Dużo osob tam gra ? 

Jaka klasa dominuje w pvp ? 

ubh6c.png
Opublikowano

Jak mocne ? Masz bufki u npc lvl 2. Gold? Platynki po 1 cash, reszte tez kupisz po chwili grania obecnie robie 10kkk na godzine wiec zle nie jest. A malo graczy jak kazdy tak bedzie pisal to nigdy ich nie bedzie "bo mało"

Nie ma klasy dominujacej wczoraj 2 tytkow jechalo uzdro ns x 2 i czarke ciekawie, padli potem ale opor postawili

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Już działa ;3 

A wie ktoś czemu jak chce zalogować się do gry,to pokazuje,że złe hasło,a na stronie mogę normalnie? ;d 

Serwer chyba padł

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zaczynam grać, jakby ktoś był chętny również na granie to niech się odezwie, można ogarnąć TS3 i sobie pykać od czasu do czasu.

Opublikowano

Nie wiem gdzie jest te 142 jak ostatnio byłem to na żadnym kanale ani jednej żywej duszy nie było..

Chyba, że coś się zmieniło. Jeżeli tak to proszę o info bo szukam jakiegoś oryginalnego. 

ubh6c.png
Opublikowano

Prawdopodobnie wywaliło serwer i na stronie widoczna jest liczba graczy online sprzed DC. ;)

Albo podkręcają licznik jak większość serverów :p

Opublikowano

Albo podkręcają licznik jak większość serverów :P

Inni nie mają już co podkręcać bo widzę, że praktycznie każdy server prywatny schodzi na psy i coraz to mniej ludzi jest już na LC. Np. taki LC Vorms. Ponad 400 ludzi online w jego świetlnych czasach, a teraz 80 osób online w sobotę :D ( może dlatego, że nie można  już  podkręcać skili) 

Jedynym sensem wejść na jakiś server jest DCS/MSC.. 

ubh6c.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...