Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

QUEST.rar dla niektórych 2min

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć w związku że dla niektórych jest to 2-5min roboty a dla mnie jest to nie tyle co czarna magia co sam errory sobie przez to robię i już mam dość,lecz do tematu,jestem na plikach taki_niesmialy-zarzucam Wam folder quest z object etc-mam do Was małą prośbę,możecie usunąć mi wszystkie misje?Niech zostaną tylko questy,hair.quest etc-żebym nie spieprzył fryzurek ani niczego,same misje od 1-99lv +zostawcie tylko biologa.

dzięki! :> 

https://www.virustotal.com/pl/file/056b482b8c62554733e0192c0476bdda90be4f95556ebeef4cb28734f9dc8baf/analysis/1421770208/

quest.rar

Opublikowano

Usuń folder Object z serwera

wywal wszystkie questy jakich nie chcesz mieć na serwerze

Skompiluj (wgraj) wszystkie pozostałe questy, mozesz użyć do tego celu tzw. shmake jest to skrypt wczytujący wszystkie misje z pliku locale_list i kompilująca po kolei z góry na dół wszystkie w nim zapisane questy.

Jeśli chcesz jeszcze bardziej wyczyścić serwa wyczyść tabelkę "quest" w bazie danych "player"

8910814572903361049127.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...