Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bot działający w tle

Mikihisa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

szukam bota, który działa na zminimalizowanym oknie NT i nie buguje klawiatury po naciśnięciu alt+np E.

bot może wciskać tylko spacje./ na niczym więcej mi nie zależy :)

dam like :)

--

Opublikowano

Ten bot nie buguje ci klawiatury tylko używa spacji tak jak ty byś klikał... To nie jest żaden bug..

@Edit W jaki sposób buguje ci te klawisze ?

za każdym razem pisze ą ę ć itd mimo że nie wciskam alt. + wywala zamiast liczb jakieś koreańskie krzaczki + jeszcze kilka innych

--

Opublikowano

Może Maco Recorder. Nagrywasz spację i robisz loop:repeat.

ok, zaraz ogarne :)

Może tak jak napisał ankinus Macro Recorder? Łap tutaj mój poradnik z recorderem.

http://www.mpcforum.pl/topic/1349541-tut-macro-recoder/

dziękuję :) na 100% się przyda :)

Hey , z tego co wiem tutaj na filmie masz pokazany całkiem fajnego bota :P

https://www.youtube.com/watch?v=9a0vGshrfGw

P.S Jeżeli przekroczyłem jakieś zastrzeżenie przepraszam ,dawno nie byłem na forum </3 

dziękuję za link aczkolwiek podaje się tam pasy (wiem że pasy do konta EasyBot) i to mnie odstrasza. Imo kiedyś chyba używałem podobnego (lub takiego samego) bot :) dziękuję

Może Maco Recorder. Nagrywasz spację i robisz loop:repeat.

Może tak jak napisał ankinus Macro Recorder? Łap tutaj mój poradnik z recorderem.

http://www.mpcforum.pl/topic/1349541-tut-macro-recoder/

a da się jakoś zrobić, aby działał na zminimalizowanym oknie?

--

Opublikowano

Ale , tam wystarczy zrobić konto nawet z byle jakimi passami lel :P . Przecie pisze rejestruj się ^^.

P.S Pamiętajcie ,że można zrobić tylko raz konto na tym bocie więc pamiętajcie je lub gdzieś zapisać bo ja miałem taka sytuacje :/ 

P.S 2 xD ,panie i panowie , z tego co wiem bo ostatnio przeczesałem pewne forum niemiecki xD , to tego bota uznałem za cud techniki nowoczesnej nie wiem czy ktoś dokładnie się nim bawił lub o nim słyszał ,ale zaskoczę was on był płatny ^^ .Autor zmienił reguły zabawy na nim i jest darmowy chyba nawet w pełni . Nie bede wstawiał dokładnego opisu , ale chyba nawet ma opcje z revolution of nos  , która  posiadała bazar ^^ . Jak coś to pw wyśle źródło . 

Opublikowano

EasyBot już nie jest możliwy do zakupienia, a szkoda. Tutaj był właśnie crack do tego (niby legalny), ale osoba, która założyła ten temat zniknęła całkowicie z MPC.

Co do MacroRecorda raczej się nie da, bo to nagrywa to co robisz na komputerze i powtarza, chociaż do końca nie wiem bo się nie znam na tym programie, ale go używałem. Kup sobie drugi monitor :F

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...