Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko dropić przedmioty?

Gruby1230

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Wydropię przedmiot nadzwyczajny/legendarny jeśli znajomy 42lvl będzie zabijał niezwykłego np: kali a ja 24lvl będę stał ?

2. Czy to jest serwer prywatny ?: http://www.newserver.hut4.ru/

1. Wydropisz, ale na lvl odpowiedni potworowi.

2. Nie, jesto to "account logger". Jak się tam zarejestrujesz, to mają Twoje konto .. ;d

ARIONE-MINI.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja takie itemy to miałem już na 13/14 lv. I to sam dropiłem

Więc gz

Ruska strona, Scheiße....

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kozaczycie, chwalicie się że macie legendy na 15 lvlu.. tyle, że te legendy są pewnie na 5 poziomie a on się pyta, czy jeżeli kolega będzie bił to czy jemu poleci wyżej poziomówka. Co do odpowiedzi - nie, takie taxi już nie działa, drop jest bardzo bardzo rzadki w przypadku twoim jak i kolegi. Za duża różnica ;p

Opublikowano

Sitas pierdzielisz głupoty.  System dropu jest normalny jeżeli mamy w party jakiegoś typa z wysokim lvl to nie leci nam exp ale itemki dropią, lvl itemka ZAWSZE DROPI taki jaki jest LVL MOBA , jedyne co zostało zmniejszone to troszkę % pojawienia się legend oraz fioletow [ unikaty i tak było ciężko zdobyć wiec nie ma różnicy ] a zostało to zmienione bo zniesli system KP jak by legendy i inne itemki latały jak wtedy [ zreszta i tak prawie nie widac roznicy ] to ludzie mieli by wszystko najlepsze bez najmniejszego wysilku a nie o to chodzi w drakensang, jezeli szukacie casualowej gry to źle trafiliście zreszta i tak juz za duzo udogodnien dostaliście.

Drakensang jest tak zrobiony że itemki dropią ci zawsze nawet jak bijesz 1 lvlowe mobki mając 45 poziom.

I jeszcze jedno sprostowanie mowienie o itemku 24lvl wysokopoziomowy to troszkę sie posmiałem, wiec jeszcze raz to napisze jak jesteś sam czy w party itemki polecą ci zawsze lecz na taki lvl jaki ma MOB, dodatkowo teraz został naprawiony drop w party wiec masz jeszcze wieksza szanse na to ze poleci ci jakiś itemek.

76561198013232167.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie rozśmieszaj mnie mówiąc ,że drop został poprawiony :) każdy wie ,że tak nie jest a tobie sie tak tylko wydaje :) Po za tym tffffffurcy nie mówili nic o dropie więc ciekawi skąd taka teoria ? :)

Opublikowano

Sitas pierdzielisz głupoty.  System dropu jest normalny jeżeli mamy w party jakiegoś typa z wysokim lvl to nie leci nam exp ale itemki dropią, lvl itemka ZAWSZE DROPI taki jaki jest LVL MOBA , jedyne co zostało zmniejszone to troszkę % pojawienia się legend oraz fioletow [ unikaty i tak było ciężko zdobyć wiec nie ma różnicy ] a zostało to zmienione bo zniesli system KP jak by legendy i inne itemki latały jak wtedy [ zreszta i tak prawie nie widac roznicy ] to ludzie mieli by wszystko najlepsze bez najmniejszego wysilku a nie o to chodzi w drakensang, jezeli szukacie casualowej gry to źle trafiliście zreszta i tak juz za duzo udogodnien dostaliście.

Przepraszam bardzo ale gdzie napisałem że drop został poprawiony hmm ? czytanie ze zrozumieniem kuleje czy to moze ja widze inny tekst niż ty hmmm ? nawet ci dałem kolorek.

A jeżeli myślisz że legendy nie dropią to powiedz to moim znajomym co z q2-q3 dziennie wynoszą po 2-4legendy plus ludzie z premkami z boxów dropią też je od czasu do czasu, a nawet nie będe pisać ile teraz kamyków sie wynosi z q3, chcesz pohejtować ? może najpierw pobaw się w gronie ludzi i wyciagnij ogólne wnioski a nie tylko do twojej osoby, dodatkowo ci powiem że ludzie na forum dają bardzo fajne ssy co dzisiaj dropneli sa nawet ssy 3 legendy z mortisa wiec jezeli uznajesz to za slaby drop no to sorka ale szkoda mi ciebie dodatkowo powiem że polacy nie są wiekszkościa jezeli chodzi o populacje a temat na polskim forum " co dziś dropneliście" i tak pokazuje że ludzie dropią i to nie byle co, i jezeli po tym co teraz napisałem uznasz znowu że napisałem iż drop podniesiono no to idz do okulisty albo kup inny internet bo ten przestawia ci literki.

76561198013232167.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Przepraszam bardzo ale gdzie napisałem że drop został poprawiony hmm ? czytanie ze zrozumieniem kuleje czy to moze ja widze inny tekst niż ty hmmm ? nawet ci dałem kolorek.

A jeżeli myślisz że legendy nie dropią to powiedz to moim znajomym co z q2-q3 dziennie wynoszą po 2-4legendy plus ludzie z premkami z boxów dropią też je od czasu do czasu, a nawet nie będe pisać ile teraz kamyków sie wynosi z q3, chcesz pohejtować ? może najpierw pobaw się w gronie ludzi i wyciagnij ogólne wnioski a nie tylko do twojej osoby, dodatkowo ci powiem że ludzie na forum dają bardzo fajne ssy co dzisiaj dropneli sa nawet ssy 3 legendy z mortisa wiec jezeli uznajesz to za slaby drop no to sorka ale szkoda mi ciebie dodatkowo powiem że polacy nie są wiekszkościa jezeli chodzi o populacje a temat na polskim forum " co dziś dropneliście" i tak pokazuje że ludzie dropią i to nie byle co, i jezeli po tym co teraz napisałem uznasz znowu że napisałem iż drop podniesiono no to idz do okulisty albo kup inny internet bo ten przestawia ci literki.

Wiem o tym temacie często wrzucam tam swój drop :) nazwa na forum taka sama jak tu więc przypatrz sie ;) 

Opublikowano

super -.- złotą łopatę odkopu otrzymał pan kamil619nowak brawa dla niego juhu.

Co do tematu można zamknąć bo temat opierał się o "zmniejszeniu dropa przy zniesieniu KP" gdzie tak jak napisałem faktycznie został zmniejszony lecz z oczywistych powodów.

Gdzie są modzi ?

76561198013232167.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...